Hogyan tudnám valakinek érezni magam?
Hogyan tudnad valakinek erezni magad?
Elsonek mondjuk befejezed a picsogast.
Hany sikeres embert hallottal igy sirankozni mint magad? Az egyetlen problema te sajat magad vagy. Kifogasok egymas hatan. Kokemeny munka, tanulas es onfejlesztessel meg elerhetsz valamit. (A KOKEMENY-en van a hangsuly.)
Ismerem az erzest egyebkent. Ugyan ilyen voltam. Amig nem lattam be hogy en vagyok az egyetlen ellensegem, addig ott ultem a gyarban. Jott egy lehetoseg, annak ellenere hogy mindenki azt mondogatta hogy @atba@$zas en belevagtam. 120%-ot beletettem, es hopp! Nem erzem uresnek a napjaim, megallithatatlan vagyok, jo kedvem van es tudom hogy nem fogok csorokent megdogleni.
Úr isten... Olvasd már vissza, amit írtál, ember...
Sokat akarnál, de tenni eszedben sincs értük. Nos, ebből a válaszból tudnod kellene, mit tegyél.
Soha nem késő elkezdeni semmit! A kor hazugság!
Én elmegyek stoppal Hollandiába és itthagyom a szar embereket. Végre egyedül és szabadon élhetek.
Semmi sem kötelező,de mindent lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!