Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék? (Kérdésed túl...

Mit tehetnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
4 évvel ezelőtt elhunyt a párom, és egyszerűen nem tudom, hogy mit kezdjek,még ennyi idő elmúlásával sem. Egy jól fizető állásban dolgozom, mégis már az öngyilkosság határán vagyok, annyira hiányzik minden egyes nap. 22 év volt közöttünk. Jelenleg 26 éves vagyok. Mindenki azt mondja, hogy próbáljak keresni valakit, de nem megy. Nem teremtettem azóta senkivel szexuális kapcsolatot, mert megcsalásnak éreztem. Mit tehetnék?

2018. máj. 25. 14:24
 1/2 anonim válasza:
100%
Ez nagyon szomorú :( nem tudom elképzelni, mit érezhetsz, és teljesen érthetően reagálod ezt le. Szerintem keress fel egy szakembert, mást nem tudok tanácsolni, mert ez egy olyan dolog, amit egy ember sem tud segítség nélkül normálisan feldolgozni. Nagyon sajnálom, ami történt :(
2018. máj. 25. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek. Fordulj pszichológushoz. Keress egy jó szakembert, akiben megbízol, akivel kijöttök (lehet, ki kell próbálni párat).

Én "csak" válófélben vagyok, de szakemberrel dolgozom ezt fel, mert tudom magamról, hogy egyedül nem menne. És segít.

2018. máj. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!