Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fura ha barátok híján egyedül...

Fura ha barátok híján egyedül járok olyan helyekre ahova mások párral, barátokkal mennek?

Figyelt kérdés

Nem sikerült évek óta barátkoznom. Nem fejtem ki de taszítom az embereket. A nőknél is sokat próbálkoztam de mindhiába.

Nem bírom a magányt, otthonülést, így eljárok ahova kedvem támad. Most hétvégén lemegyek a Balatonra ebédelni egyet kocsival, sétálgatok, nézelődök. Szerintetek nem furcsállják a pincérek hogy az étteremben mindenki a párjával meg a családjával van, én meg beülök melléjük egyedül? Vagy amikor elmegyek egy városnéző túrára külföldön tök egyedül? Nyaralni is egyedül szoktam, akkor is furcsán néznek, azt hiszik sokszor hogy üzleti ügyben jöttem, aztán nagyot néznek amikor megyek le a matraccal a tengerpartra.

Sok helyre járok, utálok otthon lenni de így sem tudtam barátokat vagy barátnőt találni, így marad az egyedüllét.

Ti mit szólnátok ha látnátok egy ilyen embert mint én olyan helyeken ahova társaságok járnak?

Fiatalabb koromban ha bulizni menten úgy csináltam mintha várnám a barátaimat (kamu telefonáltam, a senkinek mondtam hogy “mikor jöttök már?”, étteremben is azt hazudtam hogy várok valakit éppen. Ezekről mára leszoktam, bátran vállalom hogy magányos vagyok.

2018. máj. 21. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egyáltalán nem fura, sőt, nagyon szimpatikus dolog, hogy nem otthon gubbasztasz folyton, hanem próbálod élvezni az életet. Néha van, hogy én is egyedül megyek moziba, vagy csak beülök kávézni, nem azért, mert nem lenne épp kivel, csak szimplán igénylem a magamra fordított időt.
2018. máj. 21. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura. En is elmegyek vhova egyedul,ha nem jon senki,akit hivok. Bar nekem vannak barataim.

N

2018. máj. 22. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem vannak barátaim, de volt már, hogy egyedül mentem be étterembe egy bringatúrán, mert épp ott éheztem meg és fel sem merült bennem, hogy mit gondolnak a pincérek, hogy egyedül ültem le a teraszra.
2018. máj. 22. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyáltalán nem furcsa. :) Én nem gondolnék rólad semmit, ha meglátnálak mondjuk egy kávézóban vagy étteremben egyedül ücsörögni. Maximum annyit, hogy nem vonz a társaság vagy nincs kivel eltöltened az idődet. Sajnos én még nem jutottam el addig, hogy egyedül bemerjek ülni valahova vagy egyedül merjek csinálni valamit, amit általában párban vagy csoportban szokás, de remélem idővel majd levetkőzöm ezt a gátlást. :)
2018. máj. 22. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gáz, sőt. Nem kell azért otthon gubbasztani, csak mert nincs társaságod (a négy fal között nem is lesz). Én is egyedül járok sok helyre, pl moziba rendszeresen, vegy egyedül utazom. Párom nincs, a barátaim nagy részének meg már családja van, nehéz bármit összeegyeztetni. Szerintem amúgy az emberek többsége el van a saját dolgaival, nem figyeli, ki kivel vagy ki nélkül ül be valahová. Ha meg van erről bármi véleménye, az a magánügye, nem igazán érdekel. Teszem ami jólesik, van elég probléma az életben, nemhogy még tök idegenek vélt vagy valós véleményével is foglalkozzak.

Ahogy egyébként megfigyeltem, az emberek akik ezt észreveszik, inkább azt mondják, irigyelik, hogy „el merek” menni egyedül.

2018. máj. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!