Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Külön költözés?

Külön költözés?

Figyelt kérdés

25 Éves leszek rengeteget dolgozok azon, hogy testileg lelkileg rendben legyek, fejlesztem magam és most fogok külön költözni egyedül.kirepülök otthonról és sokszor íjesztő az, hogy egyedül vagyok és egy kis félelem is társul hozzá.

Volt aki ugyanígy érzett vagy van valakinek tapasztalata ebben?

2018. ápr. 18. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Én egyetem miatt 18 évesen költöztem külön (most 23 vagyok), ráadásul kb. 100 kilométerrel odébb lévő városban. Igaz, hogy akikkel összeköltöztem ugyanabból a városból származtak de nem ismertem őket (inkább csak így könnyebb volt albérletet bérelni).

Szóval nem ismertem senkit de idővel ugyanúgy lesznek itt is ismerősei az embernek, pedig én aztán nehezen ismerkedem meg új emberekkel, elég introvertált vagyok. Egyébként nincs mitől tartani a különköltözéssel, adódnak majd problémák de mindent meg lehet oldani és egyébként sokkal könnyebb és szabadabbnak érzi magát az ember.

2018. ápr. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!