Miért utál meg mindenki, aki megismer?
Leginkább neten ismerkedek emberekkel, mivel nagyon félénk és introvertált vagyok és így élőben nem nagyon merek odamenni random emberekhez beszélgetni és hozzám sem jönnek ide...De ha interneten kezdek el valakivel beszélgetni, az is max pár napig tart, utána alig válaszolnak az üzeneteimre, sőt, ha én nem írok rájuk, már nem is beszélünk többet...
Szóval valaki beszélgetne velem azért, hogy el tudja mondani, miért utálnak az emberek? 20L
Azért fontos, kikkel beszélsz.
Mert én is sok fogyatékossal beszéltem már, és az összes beszélgetés kifulladt. Ekkor gondolhatnám hogy miattam, de közben ők voltak a full unalmas, üres senkik, és amikor normális emberrel beszéltem akkor a beszélgetés iszonyúan jól ment.
Beszélgethetünk, és megmondom nyíltan a hibáidat amit látok, ha van. Írj.
Bele kell menni mélyebb témákba. Tehát család, párkapcs, szenvedélyek, hobbik. Végtelen (odaillő) humorral fűszerezve. Ez alap jó recept mindenkinél. Be lehet vágni egy sztorit is stb...
Nehéz témákat viszont kerülni kell. Politika pénz vallás származás stb
Ahogy elnéztem , 1-2 ember elég nagy fszsgt ír :D Szépen fogalmaz is. Miaz hogy mert nem szép..? Ez mégis hogy jön ahhoz, hogy valakivel beszélgetni akarok?Csak azzal beszéljek aki szép?xd .
Nekem írhattok, én mindenkivel szívesen beszélek. Akár még facen is.
Mellesleg ez sok mindentől függ.
Téma, nyitottság, válasz, kérdezés, érdeklődés, közös téma..
ERre nehéz válaszolni, egyrészt, mert nem is ismerünk , mi válaszolok (a kérdezőt). Másrészt, ahhoz hogy ezt megállapítsuk , kicsit több közös kommunikáció kellene.
De valszeg az előbb felsorolt dolgok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!