Szerintetek adjam fel?
Nincs miért élnem. Az életem sikertelenség, semmi sikerélmény nincs, amiért érdemes lenne felkelnem.
Először is, a sulit nem sikerült befejeznem, így egy gyárban dolgozom, amit utálok.
Másodszor nincsenek emberi kapcsolataim, se barátaim, se párom, sőt soha nem is volt.
Így elég értelmetlenségnek látom szenvedni nap mint nap. Őszintén, minek?
Próbáltam változtatni, de nem ment. 5 éve próbálok változtatni mindennap a helyzeten, de nem sikerül. Nekem ez a sorsom úgy néz ki. Már belefáradtam az egészbe egyszerűen.
23/F
Nee. Sablonszöveg, de soha ne add fel.
Ez az élet az egyetlen, amit kapsz, ha eldobod magadtól, akkor kimaradsz egy csomó minden jóból.
Sosem tudhatod, hogy melyik nap futsz össze életed szerelmével a könyvtárban, vagy hogy egy délutáni sörözés közepette nem épp valami szimpatikus társasággal ismerkedsz meg, akikkel később életre szóló barátságot kötsz.
Lehet, hogy belefáradtál, és hogy utálod, és az is, hogy a halál egyszerűbb megoldásnak tűnhet. Próbálj meg változtatni valamit az életedben, új dolgokat kipróbálni, csinálj Okj-t, fejezd be a sulit, stb. Sokkal értelmesebbnek tűnsz te ennél, hogy egy gyárban tengesd a napjaid, miközben te is tudod, hogy többre lennél képes.
Jól van bmeg, szerintem is pontozzatok le, nemtom mit kellett volna írnom neki.
Nah talán így --> Add fel, bocsi, azt akartam írni, csak tudod az a fránya autocorrect... :/
Első középiskolámban az egyik tanárnőm mesélte, hogy egy lány terhes lett. Megtartotta a babát, az apa lelépett, de azért megszülte. Tudod mit csinált? Nappal dolgozott, akkor a nagyszülők vigyáztak a gyerekre, vagy csak néhány órás munkát végzett, este pedig iskolába járt, és befejezte. Utána jobb munkát tudott keresni. Ja és eközben még ezer mást is csinált.
Őszintén mondom, én is voltam már a családi körülmények miatt letargiában, mégis itt vagyok. Hányszor gondolkoztam azon, hogy öngyilkos leszek? Huh... pontosan nem tudom. Van életcélom jelenleg? Valami van, mert csak kellett valamit találni, persze ezek tíz méterrel a földről vannak, mert író szeretnék lenni igazán, és még van egy-két dolog, de ezek is kb elég lehetetlen dolgok, mert ehhez nem elég iskolát elvégezni, hanem bennem kell, hogy meglegyen.
Nekem egyhangúan telnek a napjaim, rengeteg álmom van amik tényleg reménytelenek, mert nem is léteznek, irreálisak, viszont elvagyogatok, és várok.
Ha annyira zavar, hogy nem fejezted be az iskolát, és olyan helyen dolgozol amit utálsz (nem mellesleg te szúrtad el, szóval magadra vethetsz), akkor nappal dolgozz, este pedig járj iskolába, ott szocializálódhatsz. Nem egyszerű, nem is mindig kellemes. Nem szeretek emberek között lenni, piszkáltak is már a volt iskoláimban, szóval nem mindig habos torta.
Fiatal vagyok, ráérek még, de párom nekem se volt még, és azzal a tudattal kelek és fekszem, hogy nem is lesz. Pesszimista életmódom van. Várd a legrosszabbat, készülj a legrosszabbra, és csalódj pozitívan. A barátság akárhol kialakulhat. Kevés barátnőm van, mondhatni, hogy 2, maximum 3. Egyikükkel általánosban barátkozunk össze, amikor az osztályba jött, a másikkal pedig interneten. Két év levelezés után találkoztunk, és még mindig jóban vagyunk, csak messze lakunk egymástól.
Mondhatom, hogy ugyanilyen sötéten láttam néhány éve az egész kicseszett világot. Most sem látom túl fényesnek és szépnek, de nem olyannak mint anno. Keresd meg a saját környezetedet.
Azzal, hogy megölöd magad, csak annyit bizonyítasz, hogy gyenge vagy/voltál.
Hobbijaid csak vannak. Mindegy mi az, világot menteni, táncolni, vagy a világ leghülyébb dolgait megcsinálni, tudnál hozzá embereket találni.
Ne hagyd, hogy a saját magad sötét részed győzzön! Egyébként ha annyira meg akarnál halni, akkor nem kérdeznéd hanem csinálnád. De te megkérdezted, vagyis magadba vagy zuhanva, de azért meghalni nem akarsz. Nekem anno nem volt választási lehetőségem, mivel ahhoz, hogy megszűnjön a probléma, ami (aki) egy ember volt, meg kellett halnia ahhoz, hogy változtatni tudjunk apámmal, mert tönkretette az életünket. Hozzáteszem, nem öltük meg, szimplán meghalt mert idős volt. Nem tudtam elmenekülni, az életem része volt. Nekem 6 évet vett el, apámnak kb 46-ot az életéből, néhai nagyimról nem is beszélve aki volt oly szerencsétlen, hogy az összes férfi közül pont őt fogta ki, amit meg is bánt. Na mindegy, eltértem a lényegtől.
Úgy vagyok vele, hogy valami vagy kibírható, vagy nem. Ha igen, akkor szuper, tovább mehetsz, ha viszont nem, akkor fel kell állni, előre nézni, felemelni a fejedet, végül továbblépni. Azt megtanultam, hogy nehéz folytatni, de ha nem is próbálkozol meg, akkor nem fog menni semmi. Ebben az esetben viszont nem is mondhatod, hogy milyen sz@r az élet, hiszen te nem mentél tovább.
16/l
Miert nincsenek barataid? Nem probaltal baratkozni vagy csak nem jott ossze senkivel? Ismerkedni probaltal lanyokkal?
Szerintem is kezdj el egy okj-s kepzest, vannak ingyenes allami tanfolyamok is. Ott pl tudnal ismerkedni ,baratkozni es meg szakmad is lenne. Szerintem nem olyan kilataslatan a helyzeted :)
En vilagi szemmel nem vsgyok dikeres csak egy lusta allat.
Bukdácsolok a suliban
Kezdek eltérni a sporttol pedif g kurfajol ment
Nagykepunek es arrogansnak tart a legtobb ember
De hély én meg lenézem a legtobb embert sokkal jobb vagyok mint masok imadom magam.
Ha mistantol egesznap csak fetrengenrk halalom naojaig akkor is boldog lennek mert dzerintem a puszta létemmel jobb a világ.
Es amugyis barmit is csinalsz barmit is érdz el az egy szélkergetes smerr elobb utobb meghalsz.
Akár lelekvandorlas akar feltamadas vagy barmi van a halal uttan (pokol es menyorszag nincs) mindig minden cserelodik a vilagban es kozben semmi.
Pl a vízbol folyton ugyananyi van vilagszinten de vki megis meghal kiszaradasban.
Ha akarsz valtozast akkor valtoztass,ennyi.
Ha igazán akarod amit akarsz akkor az lesz.
Ha nem akarod elegge akkor nem.
Aztirod h probalsz változtstni.
Ne probáld te fass hanem csinlad de azt sem tudod miert csinalod azt sem tudod mit akarsz b+.
Nem azert nem ment 5 ev alatt a valtozas mert a vilag szovetkezett ellened sot nem is azert mert egy balfas vagy hanem azert mert nem tudod mit akarsz.
Alj a sarkadra es tudd mit akarsz es valtoztass.
Vagy maradj gyárimunkás a tyukszaros életed végéig.
😘
Ha pesti vagy, írj, én szívesen barátkozom veled, mert az én életem sem túl fényes.
25f
Ne haragudj, de nem foglak itt vigasztalgatni, azt megteszik mások. Inkább megpróbálok segíteni gondolkodni:
Van kezed, van lábad, tudsz járni, mozogni, buta sem vagy...akkor mi a francért nem fogsz neki élni??? Természetesnek veszed ezeket a dolgokat, pedig marhára nem azok. Nem mindenkinek elérhető, aztán mégis megpróbálja, te meg csak úgy egyszerűen el akarnád dobni? Ha nem fázol, nem vagy éhes és nem fáj semmid, mi a bánat kellene még 23 évesen, hogy boldog legyél? Indul el és teremtsd meg magadnak, mert más nem fogja!
...vagy tényleg semmi értelme nincs reggelente felkelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!