16 éves vagyok és még nem volt baratom, az osztalyomban emiatt “szekalnak”, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 18:09
11/13 anonim válasza:
Heló, HIM EGYED VAGYOK, hamarosan 18 leszek és még nem volt barátnőm, nem csókolóztam, szűz vagyok, LESZ*ROM ki mit gondol. Haverom se volt sosem, nem tudok beszélni az emberekkel, de sokaknak szivesebben csak önként segitek valahogy lelkileg. Tudom mi kell nekem, és az osztálytársaim közül csak két "erőgép" szekált ezzel. De olyankor csak nagyokat röhögök rajtuk vagy úgy teszek mintha meg se hallanám őket. (Konfliktusveszélyesebbek ezek.) Biztonságosabb, ha benyomom a zenét és rajzolok, olvasok, akkor rám se néznek. Persze éberen! Visszatérve rád. A többieknek mi közük hozzá?!? Közülük hány vesztette el a szüzességét már 13 évesen? Inkább ez a szégyen. Hagyd figyelmen kivül őket, mert olyan beszűkült tudatú agyzsibbasztott hulladékok, mint ők. És ha bánt még valamennyire, vagy felidegesit a figyelmen kivül hagyás ellenére, (mert ez is lehetséges) csak gondolj bele hogy az imént leirtakra. Amik rájuk illenek és nekik mekkora szégyen az igazság. Dióhéjban csak egó "növelés" viszont nyugtató hatása van és egyfajta felsőbbrendű érzetet kölcsönöz. És ami a lényeg, IGAZ IS. És 16 évesen nem volt még? Van akinek ez tetszik, pl nekem is. De ez nem lényeg. Nyugi. Zene, leszh*rni őket stb. Ahogy mások is mondták. Ha szeretnél valamit irj nyugodtan privátban, szivesen segitek már ahogy tudok. :P
12/13 anonim válasza:
Nekem sem volt. Nem vagy egyedül. Ne szégyelld magad, inkább légy büszke magadra. Mennyivel jobb a helyzete annak az ismerősömnek, aki nyolcadikos korában lett terhes, kimaradt az iskolából, mert azt mondták rá az osztálytársai, hogy "k...a" 2 év kihagyással dolgozók iskolájában befejezi majd a 8. osztályt. Egy kisgyerek mellett, akit oviba, iskolába kell vinni, a továbbtanulás hogyan is működik ??? Szóval kettétört az élete. Légy okos, tanulj inkább. Gratulálok.
13/13 anonim válasza:
ezért szekálnak mert nem volt barátod 16 évesen uristen:)
amikor én 16 voltam senkinek sem volt az osztályban barátja ( 31 nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!