Miért van az, hogy már nem vágyom rá, hogy legyen pasim?
27 vagyok, nem volt még barátom, de régebben nagyon de nagyon akartam, de aztán az utóbbi 1 évben már nem érdekel az egész. Én ezt nem értem. Úgy félek, hogy ez így marad most már. Az elég ijesztő lenne. Szeretnék egyszer családot majd...
Azt persze értem magamban, hogy a Tinder-randikra járás a könyökömön jön ki (fujj de utálom, jesszus...), de már az az érzés is elmúlt belőlem, hogy ha látok párokat az utcán, akkor irigykedjek rájuk :S
Egyébként folyton reménytelenül szerelmes voltam emberekbe, talán ennek lehet köze hozzá, de ez engem utólag sem zavar, úgy érzem, túltettem magam ezeken. De miért halt ki belőlem a vágy a kapcsolatra? :( Vissza fog ez a vágy valaha térni??? :( Persze nem konkrét választ várok erre a kérdésre, nyilván senki nem jósnő itt, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :) Köszönöm.
Nem kötelezõ mindig vágyni rá....
Amúgy a kérdésben benne van a válasz, nem értem mit kellene ezen tovább tárgyalni, mintha akkora nagy probléma lenne, hogy nem vágysz erre egyfolytában.
Igen, elmúlhat ez az érzés.
1: köszönöm, ez nagyon megnyugtató :)
2: "Amúgy a kérdésben benne van a válasz" - Hol? :O:O
Kérlek, sok sikert!😊
#1-es voltam.
Az első két bekezdés mintha rólam szólna. :)
Szerintem csak ráuntunk a béna randikra, nyomi pasikra. Szerintem kicsit pihentetni kell a dolgot, akár törölni a tindert és majd mikor újta vágyunk rá, akkor keresgélni újból.
Én ugyanígy vagyok, mint te.
Valamikor 20 éves körül lehettem, amikor nagyon akartam barátnőt.
3 évig próbáltam ismerkedni nulla sikerrel.
Ezután most meg már abbahagytam. Nem érdekel. Miért ismerkednék, amikor sokkal nagyobb öröm nekem megnézni mondjuk egy filmet helyette?
Vagyis hát nekem még sosem hozott semmi örömöt egy ismerkedésem sem. Mindig inkább csalódást.
Én most, 17 évesen jutottam el ide.
Nem érdekel.
Sorozatozom, néha játszom a gépen, zenét hallgatok, stb.
Van, amikor meg csak este fél tízkor, tízkor érek haza.
Legbelül nagyon szeretnék társat, de amúgy meg most éppenséggel nem veszek meg érte.
17F
Szerintem próbálj meg első körben csak barátként ismerkedni aztán alakul a helyzet magátol. Nem kell görcsösen, csak lazán, lesz ami lesz alapon. Társkereső, tinder stb. az csak erőltetés. Barátságból bármi lehet, ha nem jön össze akkor sincs semmi baj, szereztél egy barátot. :)
Mond hogy nincs igazam? ...na ugye! Megmondtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!