Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti nem féltek a tavasztól, a...

Ti nem féltek a tavasztól, a jó időtől?

Figyelt kérdés

Én már most félek, és rossz érzés van bennem.

Hogy én itthon ülök egyedül, más meg megy ide-oda.

Főleg majd nyáron lesz rossz, de már most is...

2018. márc. 9. 15:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De, mert qrva meleg lesz, és megint nem lehet egy jó, finom, hűsítő nagy levegőt venni, csak poshadt szar meleget.
2018. márc. 9. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Azt hittem egy mormota írt ide:DDD

Örülj, hogy nem kell szobabunkóskodni tovább s megérint a nap, majd bedobhatsz egy jégkrémet, lesheted a csajokat vagy pasikat-fel is szedheted, csatangolhatsz ide s oda...

Szedd már össze magad s élj normálisan inkább!

2018. márc. 9. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem félek, mert alig vártam, hogy végre jó idő legyen és ne fagyjak szét, mikor kilépek a házból. Megpróbálom majd itthon lefoglalni magamat valamivel. A társaságot sokszor amúgy is csak nyűgnek érzem.
2018. márc. 9. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit félek, mert megjelennek sorra a szép női lábak, amiket nem győz az ember sasolni majd.
2018. márc. 9. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:

# 14

Fogsz te még megijedni is, amikor némelyik gyönyörű s szép némber ápolatlan sarkát meglátod:DDD

2018. márc. 10. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem, pont hogy nem, mivel végre kilábalok ebből az időjárás-depressziómból, ami minden évben előfordul nálam, ha ocsmány ősz és/vagy tél van. Azért valljuk be, idén nagyon ronda ősz, de főleg tél volt. Soha egy napsütés, vagy olyan kellemes kis havazás, kellemes, hűsítő hideg, minden egyes nap mikor kinéztem az ablakon csak a zord, borult, esős idő, utóbbi időben meg ezek a mínuszok kikészítettek.

Inkább egy kellemes tavaszi idő, vagy egy medencénél eltöltött nyár.

2018. márc. 10. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Ó, nekem nem kell ahhoz társ, hogy menjek... egy fenét, felkapom a túracipőt, a térképet (ha nem lenne térerő), kinézek egy túraútvonalat, aztán megyek :D

Alig várom, hogy végre jó idő legyen, és bóklászhassak az erdőben, vagy épp valamelyik alpesi hegyoldalban lefelé.

2018. márc. 11. 13:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Na de, miért ülsz otthon, ha jó idő van, ahelyett, hogy te is mennél ide- oda?
2018. márc. 11. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Én már kezdek hozzászokni hogy nyaranként ez van.

Idén lesz a 7. olyan nyár amikor egész végig itthon fogok ülni és öcsémre fogok vigyázni, ami nem baj mert szeretem de meg lenne a saját éltem már :) ez azért rossz mert húgomat előbb engedték dolgozni is mint engem inkább nekem kellett itthon maradnom, idég ahelyett hogy mehetnék dolgozni (mert most fogok végezni szakmával) már csak azért is itthon fogog ülni várandósan :"D

Én előre tartok attól hogy befogok fordulni :(

2018. márc. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!