Hol és hogyan tudnék magamnak lelki társat keresni?
Túl vagyok elég sok megrázkódtatáson, családi konfliktusokon, ami jó pár éve zajlott már.
Egyedül élek, nem nagyon beszélek senkivel. Magányos és depressziós vagyok. Voltam pszichológusnál, de nem hiszek bennük, ők egy maszkot viselnek. A megértő személyt próbálják játszani, de tudom, hogy ez csak egy színjáték, mert csak a munkájukat végzik.
Tudom, hogy vannak empatikus emberek (elsősorban nőkre gondoltam), akik valóban segíteni akarnak a másiknak.
22 éves fiú vagyok.
Ne add fel, van kiút mindenből, csak idő kell hozzá.
Most lehet magányos vagy, de ez a seb egy idő elteltével begyógyul és csak erősebb leszel tőle!
Biztos nehéz helyzetben lehetsz én megértelek, és igazad van teljesen, ilyenkor támaszra van szükséged.
De hidd el ki lehet mászni belőle, mint azt előttem valaki írta.
Beszélgethetünk, írhatsz nyugodtan én is átestem régen sok mindenen.
(A negatív hozzászólóknak meg gratulálok, ilyenkor biztatni kell az ember, nem pedig még jobban összetörni)
“A negatív hozzászólóknak meg gratulálok, ilyenkor biztatni kell az ember, nem pedig még jobban összetörni”
Gondold ezt végig. Ha mindenki biztatja, hogy persze-persze, sima ügy lesz találni egy lányt, aki boldogan a lelkitársad lesz... és persze nem fog összejönni.. azzal mit segítettünk? Nem jobb, ha tudja, hogy maga a gondolat hibás, nem pedig azt hiszi, hogy egyedül csak neki nem jön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!