A hétköznapi élet rendkívüli erőfeszítéseket, kalandos megoldásokat kíván tőlem. Nincs, akitől segítséget kérjek. Hallásra ítélt a világ?
Például autó nélkül hazacipelni egy előszobafalat a szomszéd városból.
Hazacipeltem egy mosógépet, egyedül, nő létemre.
Volt valamikor családom, de gazdag apám egyetlen gyermekeként lyukas ruhákban jártam, míg a rokonság apám költségén a házait építette. Végül az örökségemből is kitúrtak.
Költözéskor kértem segítséget, kaptam is, de természetben kérték a fizetséget, aztán megsértődtek.
Anyagi okból pár éve elköltöztem, eleinte szeretnek az emberek, de aztán sárt dobálnak, kiközösítenek. Van egy betegségem, olykor elég rosszul nézek ki.
Halálra ítélt a világ?
Van egy nős ismerősöm, akivel nem szándékozom lefeküdni (azt mondja, legyen gyerekünk, de ő a feleségével élne tovább], és néha nőtlenek is érdeklődnek, idősebbek meghívnak vacsorázni, és jól érzem magam velük, akiket még nem jutott eszembe megkérni. A nős is segített költözni, de eleinte pofákat vágott. Nagyobb anyagi kárt okozott eddig kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!