Baj, ha így érzem?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy nem akarok se férjet, se saját családot. Otthon akarok maradni, ahol felnőttem és élni.
Kiábrándultam az emberekből.
2018. febr. 3. 08:44
1/8 A kérdező kommentje:
Élni csak.
2018. febr. 3. 08:45
3/8 anonim válasza:
Ha van olyan területe az életednek, ahol ki tudsz teljesedni, akkor egyáltalán nem. És hát ilyen akad. Én például intenzíven belemerülök az alkotómunkába: programozásba, írásba, festésbe, rajzolásba. El sem tudnám képzelni magam családdal.
4/8 anonim válasza:
Nem baj, sokan vagyunk így. Csak kérlek, hogy ne az ezotériába, vagy a vallásba menekülj, mert az önbecsapás. Inkább alkoss valamit.
5/8 anonim válasza:
Nem baj, azonban ennek a kiábrándulásnak helyét átveheti az őrlő magány. Biztos vagy benne, hogy képes leszel azt kezelni, és élvezni, ha elmúlik ez a haragod?
6/8 anonim válasza:
Megértelek, bár én el akarok kerülni a lakhelyemtől a lehető legmesszebb.
7/8 anonim válasza:
Nyugi, sokan (és egyre többen) lesztek macskás nénik.
8/8 anonim válasza:
Nem baj, te életed te döntésed. És megértelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!