Mit lehet csinálni egy osztálykiránduláson, ha mindenki levegőnek néz és egy barátom/beszélgető társam sincs az osztályban?
Tanév vége fele lesz kötelező osztálykirándulás(az osztálypénz is kötelező, tehát nem fogom tudni kihagyni). Nincs egy olyan ember sem, akivel "ellennék". Mindenki levegőnek néz, de olyan szinten, hogy ha a tanár nem csinál névsor olvasást, akkor be sem írnak hiányzónak, illetve mindennap, amikor bemegyek a terembe köszönök, hogy sziasztok, de "se puszi, se pá", senki nem köszön vissza, sokszor rám se néznek. Viszont az osztályfőnök mindenképpen össze akarja tartani az osztályt, év elején azt mondta, aki nem alkalmazkodik, az tesz róla, hogy kimaradjon jövőre, mármint nem marad az osztályban.
Na de lényeg a lényeg, nem tudom, hogy mit is kezdhetnék "egyedül" ezen a 2 vagy 3 napos, ottalvós "bulin".
Gondoltam arra, hogy veszek egy fotómasinát, meg hozzá tartozékokat + laptopot/tabletet meg egy jobb telót, aztán ellennék magamban, amikor épp nincs "dolgunk".
Ötletek?
Nagyon sajnálom a helyzetet, én is hasonlóan kezdtem a gimit, aztán a 6 év alatt valamennyire normalizálódott :)
Annyi jó azért van benne, hogy pl iskola utáni kötelező programokról, tesiórákról, utolsó órákról könnyen ellóghatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!