Sosem találom meg a helyem?
Viccet félretéve évek óta, mióta "kikerültem a világba", nem látók mást csak egyforma embereket...szerettem volna otthont lelni a Földön, és ahogy múlik az idő egyre jobban kiégek érzelmileg..sokan mondj át hogy fiatal vagyok (18) és szép, de én nem látók tovább a fájdalmaknál...Tudom lehetne ezerszer rosszabb sorsom..Néha komolyan kívánom bárcsak másnak születtem volna.
Valaki érzett már így? (Kötekedők légyszi kíméljenek)
Igen, ez tipikus kamaszbaj. Majd kinövöd.
Próbálj ismerkedni suliban, munkahelyen, akár neten, a lényeg hogy ne zárkózz magadba teljesen.
Tessék átlendülni a problémákon, lesznek még nagyobbak is az életben. Az nem baj ha te nem vagy egyforma, sőt!
A fájdalom meg kéjt okoz, nézd meg a szürke 50 árnyalatát :)
Ismerős helyzet...én sem találom a helyem, bárcsak másnak születtem volna én is..lennék néhány ember helyében. Vagy bárcsak újra születhetnék..
Sajnos nem adatott meg egy néhány olyan külső adottság amivel nyitnának felém az emberek..(18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!