Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem találom meg a helyem?

Sosem találom meg a helyem?

Figyelt kérdés

Viccet félretéve évek óta, mióta "kikerültem a világba", nem látók mást csak egyforma embereket...szerettem volna otthont lelni a Földön, és ahogy múlik az idő egyre jobban kiégek érzelmileg..sokan mondj át hogy fiatal vagyok (18) és szép, de én nem látók tovább a fájdalmaknál...Tudom lehetne ezerszer rosszabb sorsom..Néha komolyan kívánom bárcsak másnak születtem volna.

Valaki érzett már így? (Kötekedők légyszi kíméljenek)

2018. jan. 29. 06:18
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Igen, ez tipikus kamaszbaj. Majd kinövöd.

Próbálj ismerkedni suliban, munkahelyen, akár neten, a lényeg hogy ne zárkózz magadba teljesen.

2018. jan. 29. 06:57
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Tessék átlendülni a problémákon, lesznek még nagyobbak is az életben. Az nem baj ha te nem vagy egyforma, sőt!

A fájdalom meg kéjt okoz, nézd meg a szürke 50 árnyalatát :)

2018. jan. 29. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet...én sem találom a helyem, bárcsak másnak születtem volna én is..lennék néhány ember helyében. Vagy bárcsak újra születhetnék..

Sajnos nem adatott meg egy néhány olyan külső adottság amivel nyitnának felém az emberek..(18)

2018. jan. 29. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Kamaszkor, áldott kamaszkor. Nyugi, kérdező, semmi baj sincs veled. Ilyenkor tudat alatt félni kezd az ember. Egyre több olyan helyzettel találja szemben magát, amit nem a szüleinek, hanem saját magának kell megoldania. Ismeretlen helyzetek ezek, és az ember leginkább az ismeretlentől tud félni. Persze egy kamasz sohasem ismerné be magának, hogy tele van a gatyája, és nincs jövőképe. Amit kiskamaszként homályosan elképzelt, az a kép már elillant, a valóságos lehetőségek pedig még nem rajzolódtak ki. Lebegni érzi magát az ember a nagy semmiben. De hidd el, elmúlik majd ez az állapot, és vigasztaljon a tudat, hogy mindenki átesett rajta, még ha nem is tudta ilyen frappánsan megfogalmazni, mint te.
2018. jan. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!