Mit tegyek, ha nem találom a helyem?
24 éves vagyok, nem mondom, hogy nem lennének körülöttem emberek, de mégis úgy érzem, hogy folyamatosan ismerkednék, főleg lányokkal, jobban kijövök velük. Innentől jön a probléma, ha korombeliekkel próbálok beszélgetni, egy idő után azt érzem, hogy ő mennyivel előrébb van nálam, akár tanultabb esetleg, ezáltal komolyabb például. Én nem tartom magam teljesen felnőttnek gondolkodásban, viszont ha mondjuk egy 16 év alattival próbálnék beszélni, akkor meg azt érzem, hogy "öreg" vagyok ehhez, vagy túl unalmas lennék stb.
Furcsa, hogy az ismerőseim között is vannak vegyesen 14 évestől 27 évesig, és azokkal meg tudtam ismerkedni, most meg rágörcsölök az egészre, meg akarok felelni valaminek.
Szerintem nincs az ilyesmi korhoz kötve.
Legtöbbet beszélgetni én például két 50-es éveiben járó emberrel szoktam, úgy, hogy én 25 vagyok...
Szimplán megvannak a közös témák, jókat beszélgetünk, a többi meg szerintem nem számít, nincs ez korhoz kötve.
xD Dőlök a röhögéstől xD Kulcsszó :)))))))))
Fején találtad a szöveget. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!