Depresszióval küzdök már évek óta. Folyton magányos vagyok, még ha vagyok is valakivel, annyi érzés teng bennem amit nem tudok olyankor leírni, hogy legtöbbször sírógörcseim alakulnak ki. Esetleg van-e valamilyen gyógymód, vagy meditáció?
Pont emiatt nem szülök én sem, nem fogok ilyen világban gyereket nevelni.
A tömeget követni értelmetlen, ha meg kilóg a sorból akkor mehet ő is gyógyszerért a pszichiáterhez 20 évesen, vágásokkal a karján.
Ha nem akarsz ilyen világban gyereket nevelni a te bajod. De ne akarj már mindenkit meggyőzni arról, hogy a világ rossz, ilyen világba nem szabad gyermek szülessen. Nézeted természetellenes, és életidegen gondolkodás.
Pont emiatt nem szülök én sem, nem fogok ilyen világban gyereket nevelni.
A tömeget követni értelmetlen, ha meg kilóg a sorból akkor mehet ő is gyógyszerért a pszichiáterhez 20 évesen, vágásokkal a karján.
Csak a két véglet létezik ? Vagy a tömeg követése, vagy öngyilkosság ? Felvágom az ereimet ? Valamikor vágásokkal a magas vérnyomást gyógyították, nehogy gutaütést kapjon a beteg. Az iskolában hány féle osztályzat van ? Csak 1-es és 5-ös ? Nincsenek 2-es, 3-as, 4-es feleletek ? Csak a mini-max ? Csak 100 %, vagy 0 % ?
Engem eddig két személy próbált meggyőzni arról, hogy ez a világ rossz, és ebbe a világba nem szabad gyermek szülessen, és különben is nem soká jön a világvége. Jehova tanúk voltak, és mondtam nekik, elkéstek, már három gyermek született, egészségesek, és nincs az a Jehova, aki miatt lemondanék róluk, vagy elcserélném eddigi életem egy általuk hirdetett rossz prognózisra. Jó üzlet a pánik keltés, nálam nem értek célt, :D Azóta nem jöttek.
Hogy ki miért fordul maga ellen, belátom, nem tudom. Családunkban, rokonságban senki nem tett olyat, és három gyermek szülőjeként engem taszít a téma. Hogy semmire nem megoldás, az biztos. Az élet két vége, a születés, a halál. Ami közte van, azt azért ne felejtse el senki. És az a lényeg. Nem pedig a élet végének türelmetlen sürgetése. Akár önmaga ellen fordulással. Jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!