Ki mért magányos?
Itthonról dolgozom, be vagyok szorulva a négy fal közé, esélyem sincs ismerkedni. Ha éppen horogra akadna egy haverjelölt, nem merem közel engedni magamhoz, a korábbi rossz tapasztalatok miatt.
Szerencsére férjem van, csak éppen nagy társasági lény voltam valamikor... jobban hiányzik egy hatalmas baráti kör, mint amennyire búslakodnék, ha szingli lennék. Fáj a barátok hiánya.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem becsülöm a férjem, mert jobban imádom bárminél :))
Csak mindig az hiányzik, ami nincs.
Megpróbálom röviden, de úgy is lepontoztok, szal őszintén: Mindenképpen az én hibám, ezt el sem vitatom (van önkritikám).
Amíg a lány/nő barátaimnak*** prímán tudok lelki támaszt/megoldásokat nyújtani/javasolni (pasik/házassági krízis stb.) ha lent vannak a padlón, addig érdekes módon a saját "magányosságomat" nem tudom feloldani/megoldani.
Sokszor én teszem be (közvetett módon persze) magamat barátzónába az ellentétes nemnél (pedig a visszajelzések a nő részéről is ordítóan egyértelműek), mert félek a kudarcoktól.
Sokszor meg lehet (sőt biztos), hogy magasra emelem a lécet, ha valakiben meglátom az "esélyest" (csak nem tudom, mire fel? :D)
Sosem voltam a felszínes kapcsolatok/barátok híve, mindég a mély kapcsolatokra "gyúrtam rá" (Ezért sincs sok barátom, quality over quantity).
Borzasztóan szentimentális*** alkat vagyok, sokat elmélkedek, merengek dolgokon.
Nekem a mai populáris trendek (populizmus, illiberális trend a politikában, médiahatalom, fogyasztói társadalom stb.) meg a morális hanyatlás (vagy is inkább a technikai fejlődés nem "vonszolja" magával a morális fejlődést) amik szerintem jellemzik ezt a modern érát, hát finoman fogalmazva sem szimpatikusak nekem. :D
Remélem van még a másik oldalon is hasonló gondolkozású társjelölt azért még. :)
JA, nehéz eset vagyok :D
kb. röviden. :)
39F
Senki sem szeret és a kedvenc időtöltéseimhez sincs elegendő ideje/tudása/kedve az ismerőseimnek.
De leginkább a senki sem szeret.
9: Ez is mint sok minden csak is rajtad múlik, hogyan dolgozod fel, hogyan állsz hozzá a dolgokhoz! Ez engem is zavart kicsit, de én úgy fogadtattam el magammal, hogy butaság az egész, mert a jó barátom boldog, akkor az nekem is jó (és tényleg). :) Pénteken régi barátommal voltunk ketten moziban, hétvégén meg anyummal moziztam (xD) + dumaszínházban Anyummal meg bnőjével Puzsér előadáson. Régi énem ezt mondta volna ha megkérdezel: Mindenhol szembetalálkoztam azzal, hogy "milyen magányos vagyok", mert csak a boldog, mosolygós párokat láttam. :(
"Új énem", meg most azt mondja (amit tényleg érez is), hogy de jó látni a boldog párokat! :) Hozzáállás kérdése, rajtad múlik! 'Valszin a közös másik szingli barátnőtök sem azon "görcsöl", hogy ő mennyire magányos, hagyja magát, hadd történjenek a dolgok maguktól (én is hasonlóképp teszek) :)
A munkakereséssel kapcsolatosan meg drukkolok, hogy legyen valami neked, mert az tényleg olyan lelkileg befolyásoló tényező ami elég magas prioritásban van jelen a napi "közérzetedben"!! (Legalább ha van egy jó munkád, akkor az is "leköt" valamelyest, az is valami!)
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!