Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem beszélgetnek az...

Miért nem beszélgetnek az emberek egymással?

Figyelt kérdés
Ha megyek busszal vagy villamossal legtöbbször azt látom hogy az emberek a telefonjukat nyomkodják vagy zenét hallgatnak de egymáshoz nem szólnak.Ha rám is néz egy lány nem szól hozzám legfeljebb néha rámmosolyog.Pedig én örülnék ha nemcsak mosolyogna,hanem oda is ülne mellém beszélgetni.Nem kell félni tőlem
2018. jan. 13. 23:46
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Jó akkor hagyjuk a lányokat és beszélgessünk a nőkről
2018. jan. 14. 10:53
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Hat kivancsi lennek mirol beszelgetnel egy csajjal, baromi creepy gyerek benyomasat kelted.
2018. jan. 14. 15:06
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha valaki hozzám szólna buszon,vonaton (kivéve ha barátnő, családtag) akkor nem venném jó néven.

Mindig is, ha utaztam (5-19 perces buszozás, kocsi út) alatt is jobban szerettem nézelődni csendesen elmerengeni.

Most hogy felnőttem, ezek megmaradtak, csak a zene hallgatással kibővülve. Meg legalább megúszom az idősebb ismerősökkel a bájcsevelyt.

2018. jan. 15. 02:56
 24/29 szenes43 ***** válasza:
20%
Köszi a 8%-ot,úgy tűnik sokaknak a tyúkszemére hágtam.
2018. jan. 15. 10:27
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Vagy csak szimplan hulyeseget beszelsz es igy adjuk a tudtodra.
2018. jan. 15. 14:27
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy a kérdezőről két dolog jutott eszembe:

1. Az Eurotrip nudista strandos jelenete. "Girl, girl, girl"

https://www.youtube.com/watch?v=ESt41QN9ako

2. Az Így jártam anyátokkal az a része, amikor ivós játékot csinálnak abból, hogy Robin mindig azt mondja, hogy "But um". A kérdezőnél pedig az "Egy lány" a kulcsszó :D

https://www.youtube.com/watch?v=2MmGG5QDsmg

2018. jan. 15. 19:30
 27/29 anonim ***** válasza:
52%

Mindenki elvan a saját világában (telefonjában) és lesz*ja más nyomorát.

11 évvel ezelőtt jártam egyetemre, imádtam a vonatozást. Vonattal mentem Miskolcról Szegedre. Mindig ment a röhögés, sztorizás és igen, ismeretlenekkel is. Volt, akikkel többször utaztunk, volt akivel csak egyszer.

Rossz ez a tendencia, hogy mindenki a telefonon/interneten lóg.

Aki pedig ismerkedne, barátilag közeledne, azt lassan már pszichopatának tekintik. Szomorú.

2018. jan. 16. 16:11
 28/29 szenes43 ***** válasza:
63%
*25-ös bocsi hogy csak szimplán hozzászóltam,nem gondoltam hogy te végül is kijártad a 8-általánost és okostelót használsz.
2018. jan. 16. 17:38
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Milyen érzés az, amikor észérveid nincsenek és csak fiktív életkorral tudsz dobálózni?
2018. jan. 16. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!