Miért nem beszélgetnek az emberek egymással?
Hát ha valaki hozzám szólna buszon,vonaton (kivéve ha barátnő, családtag) akkor nem venném jó néven.
Mindig is, ha utaztam (5-19 perces buszozás, kocsi út) alatt is jobban szerettem nézelődni csendesen elmerengeni.
Most hogy felnőttem, ezek megmaradtak, csak a zene hallgatással kibővülve. Meg legalább megúszom az idősebb ismerősökkel a bájcsevelyt.
Amúgy a kérdezőről két dolog jutott eszembe:
1. Az Eurotrip nudista strandos jelenete. "Girl, girl, girl"
https://www.youtube.com/watch?v=ESt41QN9ako
2. Az Így jártam anyátokkal az a része, amikor ivós játékot csinálnak abból, hogy Robin mindig azt mondja, hogy "But um". A kérdezőnél pedig az "Egy lány" a kulcsszó :D
Mindenki elvan a saját világában (telefonjában) és lesz*ja más nyomorát.
11 évvel ezelőtt jártam egyetemre, imádtam a vonatozást. Vonattal mentem Miskolcról Szegedre. Mindig ment a röhögés, sztorizás és igen, ismeretlenekkel is. Volt, akikkel többször utaztunk, volt akivel csak egyszer.
Rossz ez a tendencia, hogy mindenki a telefonon/interneten lóg.
Aki pedig ismerkedne, barátilag közeledne, azt lassan már pszichopatának tekintik. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!