Fel lehet dolgozni azt, hogy a párunk egy másik nőt
válszt a problémák megoldása helyett?
Figyelt kérdés
Gyermekeim apjával kénytelen vagyok találkozni különválásunk óta,mert van két közös gyermekünk.Ott lakik az új nőnél.Aki ilyen helyzetben van válás után ti ezt hogy és mennyi idő után tudtatok feldolgozni,továbblépni?
2018. jan. 7. 16:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem.
2018. jan. 7. 16:07
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy fel lehet.
Tovább kell lépni.
A megoldáshoz két ember kéne. Hiába akarod te, ha a párod nem.
Most már neked is el kell engedni ezt a házasságot. Ő meg már tovább is lépett. Szóval számodra is az lesz a jó, ha a jövőre koncentrálsz és nem azon merengsz, hogy mi lenne, ha még együtt lennétek.
2018. jan. 7. 16:09
3/9 anonim válasza:
Az a bajod hogy válás után talált magának valakit?
2018. jan. 7. 16:10
4/9 anonim válasza:
Ha jól értem, nem a szétválás után talált magának valakit, hanem már jóval előtte. Sz..r helyzet, kérdező, megértem, hogy látni se akarod, a gyerekeknek viszont az a jó, ha tarthatják a kapcsolatot vele. Én is csak azt tudom javasolni, hogy koncentrálj a jövőre, ezt a fejezetet pedig zárd le, ne ragadj benne a bánatban és az önsajnálatban. Te önmagadban vagy értékes, nem a volt pároddal együtt, próbáld meg lehetőségnek, és nem veszteségnek tekinteni a történteket.
2018. jan. 7. 16:26
5/9 anonim válasza:
Gondolj bele, problémák ott is lesznek, mindenütt vannak, és akkor a te exed ugyanúgy egy idegen punciban keresi majd a megoldást, ezt a luvnyát gyerekestül hátrahagyva. Sosem lesz így normális családja. Te viszont most tanultál az esetből, a következő párválasztásnál beszélgess erről, nehogy még egy ilyenbe belebotolj.
2018. jan. 7. 18:48
6/9 A kérdező kommentje:
3-as válaszolónak.
Nagyon hosszú történet.
Nem az a bajom,hogy elválás után talált valakit.
Ő válás és párterápia helyett választott harmadikat méltó lezárás helyett és úgy gondolta hogy közben hazajár és így megmarad a családi kos idill.Csak én ezt nem bírtam és ennél méltatlanabb helyzetben még sosem voltam és keményen meg kellett küzdenem azért hogy elmenjen.
2018. jan. 7. 22:40
7/9 anonim válasza:
Ó, de aranyos. És az a bizonyos harmadik hogy élte meg, hogy bottal kellett elkergetned hozzá a kedvesét?:D
2018. jan. 7. 23:19
8/9 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
Elkönyveltem, hogy az exem konfliktuskerülő, gerinctelen phasz és csá.
A kedvesem ezerszer jobb ember nála, az execske meg csináljon, amit akar :D
2018. jan. 8. 12:08
9/9 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló.
Hát aki vállalja a harmadik szerepet az gondolom vállalja a helyzettel együtt járó csomagot.....még nem voltam harmadik....nem lennék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!