Megpróbáltad annyiszor és oda jutottál, hogy na most merre, ezt hogyan?
Figyelt kérdés
Én valahol itt tartok, tudom merre, tudom hol, viszont az út nincs meg, ahhoz, hogy rátaláljak, különböző helyzetekre van szükségem, kimozdulásra, szavakra, képekre, zenékre. Hasonlóan vagy te is?2017. dec. 30. 15:23
1/3 anonim válasza:
Igen, én is gyakran érzem ezt... ha gondolod írj :)
Beszélgthetünk.
18/f
2/3 anonim válasza:
Majdnem ebben a helyzetben vagyok jelenleg. Döntés előtt állok, tudom, mit akarok, de a végcél beláthatatlan.
3/3 anonim válasza:
Nem próbáltam, mert nem tudom mit csináljak. Néhány dolgora szükségem van, de nem tudom mit tegyek értük. A mások hogyan csinálják és nekem miért nem megy sehogyan sem kérdések jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!