Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hazudnom kéne a szüzességemről...

Hazudnom kéne a szüzességemről, amikor ismerkedek?

Figyelt kérdés

Srác vagyok, 20 éves.

Az remélem nem vita tárgya, hogy 20 fölött szűznek lenni gyengeségre vezethető vissza, főleg úgy hogy sosem voltam még kapcsolatban.

Ha esetleg valakivel beszélgetek tinderen, aki esetleg még azt is vallja, hogy nem mérvadó ez a dolog, akkor is tudat alatt ez egy óriási minusz pont nekem. Arra fog gondolni, hogy mi lehet az a dolog, ami miatt nem találtam eddig senkit és vajon őt fogja-e ez zavarni.

Azzal is tisztában vagyok, hogy erkölcstelen hazudni, de miért írjam a homlokomra a gyengeségeim?

Sokkal rosszabbak azok, akik vállalják, hogy még nem voltak senkivel, de ilyeneket mondanak, hogy még nem találták meg az igazit, "elfoglaltak" stb. Ezzel egyszerre hazudnak önmaguknak és a másiknak is.

[link]

2017. nov. 29. 02:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

9es vagyok.

oké, lányoknál erény... a pasiknál miért is ciki? számomra a pasiknál is erény, hogy nem visz ágyba minden buli alkalmával csajt pl.... de örülök, hogy az egész hozzászólásból annyi ragadt meg, hogy 24 évesen szűz a barátnőm.

egyébként gondolod, hogy egy lány rákérdez, hogy szűz vagy e, vagy hogy mikor szexeltél utoljára? kerüld az ilyesfajta témákat.... ha meg azt kérdezi, hogy barátnőd volt e, nincs benne semmi, ha nem volt.. mellesleg az hogy volt vkinek bnője, nem jelenti azt, hogy le is feküdtek...

2017. nov. 29. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Ha röviden kell válaszolnom, egyszerűen azt mondom: nem.

De bővebben kifejtve, és reagálva az okfejtéseidre:

"Az remélem nem vita tárgya, hogy 20 fölött szűznek lenni gyengeségre vezethető vissza"

Rosszul reméled. Ezernyi oka lehet, amiért valaki 20 évesen még szűz, és ezen okok nagy része köszönőviszonyban sincs a gyengeséggel. Mondjuk lehet, hogy valaki egyszerűen csak szexuálisan konzervatívabb, és nem akar egyből szexelni. Vagy egyszerűen kevésbé szexorientált. De az is lehet, hogy valamilyen elvi, világnézeti, vallási meggyőződésből szűz. Vagy egyszerűen csak nem talált még megfelelő partnert, "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon meg nem akart összeállni valakivel csak azért, hogy elmondhassa, hogy már nem szűz. 20 évesen még nem olyan öreg az ember, hogy ez az eshetőség elképzelhetetlen legyen. ;)

Ami meg a gyengeség-kérdést illeti: azért van, aki szerint inkább az a gyengeség, ha eszetlenül lefekszel bárkivel, csak hogy végre dughass, és nem az, ha azért szorul beléd némi önkontroll.

Egyébként meg: én az őszinteség híve vagyok. Főiskola harmadévesen veszítettem el a szüzességemet, mivel számomra ez nem egy zavaró kolonc, hanem valami olyasmi, amit a megfelelő partnerrel szerettem volna átélni. Meg egyáltalán: a szex számomra már egy érett kapcsolat része, és nem a "beugró". Igen, volt, akinél ez hátránynak minősült, de én erre azt mondom, hogy akinek csak egy hazugsággal együtt felelnék meg, azzal inkább nem akarok kapcsolatot. Aki szeret, az önmagamért szeressen, és fogadjon el úgy, amilyen vagyok. Természetesen ezt oda-vissza így gondolom.

2017. nov. 29. 11:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bátorító kommenteket, bár nem nagyon értem mi szükségük van rájuk.

Miért gondoljátok, hogy én akkora kudarcnak élem meg, hogy nem vesztettem még el a szűzességem és miért gondoljátok, hogy sajnáltatom magam, amikor objektíven beszélek a gyengeségeimről.

Igen, tisztában vagyok vele, hogy valaki vallási meg ilyen-olyan okok miatt nem csinál dolgokat, de nem ez a döntő többség.

2017. nov. 29. 14:44
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
20 évesen talán még nem annyira durva a dolog, de 24-25 fölött már szerintem van akkora bélyeg ez egy férfinak, mint egy nőnek az, ha prostiként dolgozott volna korábban. Szerintem érdemes ezt a témát kikerülni addig, amíg csak lehet, mert ha esetleg elmondja másoknak is, az nagy gondot fog jelenteni (kibeszélnek, kinevetnek a hátad mögött, stb).
2017. nov. 29. 20:13
 15/18 A kérdező kommentje:

#14:

Ja énis sok ilyet hallottam, teljesen egyetértek veled.

20-at inkább úgy értettem, mint egy alsóhatár. Innentől kezdve lesz folyamatosan egyre gázabb a dolog.

Munkahelyen, meg ilyen helyeken jobb az ilyenről kamuzni, ha szóba kerül.

2017. nov. 29. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Mégis mi volt az oka? Ha volt megnevezhető oka azonkívül, hogy nem találtál megfelelő partnert? És addig, amíg erre sor kerül, el fog telni egy-két hét, azalatt megismered a nőt, hogy érdemes-e elmondani neki bármit is, érdemes-e lefeküdni vele.
2017. nov. 30. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Miután végigolvastam a válaszokat, kellett pár mély levegőt vennem, hogy ne egy trágársággal teli, mindenkit leoltó indulatos, dühös hozzászólást írjak.

Először is:

A hölgyek jobban tennék, ha nem írnának egy olyan kérdéshez, amelyben egy fiatal férfi nőkkel kapcsolatos problémái a központi téma. Nem értetek hozzá, fogalmatok sincsen, hogyan működtök, lövésetek sincsen arról, hogy mi vált ki bennetek vonzalmat. Szóval legyetek szívesek máshová írni.

Másodszor:

Kérdező! Majd én leírom neked tömören a helyzettel kapcsolatos tudnivalókat - lévén, hogy én olyan srác voltam, mint te.

Azt, hogy húsz év felett a szüzesség egy férfinél mennyire negatív tényező, azt jól érzed. ROHADTUL! Induljunk ki abból a tényből, hogy a nők számára vonzó az a férfi, amelyiket más nők is akarnak. Ha egy férfi két jó nővel az oldalán állít be egy társaságba, sokkal vonzóbb lesz a többi nők szemében, mintha egyedül, vagy haverokkal menne. Azonban sajnos ennek a fordítottja is igaz. Ha egy nő azt látja, hogy a többi nő elkerül, neki se fogsz kelleni.

Azokat a női hazugságokat kapásból utasítsd el, hogy "te csak vársz az igazira" meg blablabla. Ezeknél a válaszoknál háborodtam fel iszonyatosan. HAZUGSÁG MIND! Ösztönszinten tisztában vagyunk vele mindannyian, hogy a férfiak kb. 10-20-szor annyira vágynak a szexualitásra, mint a nők. Ez a legerősebb ösztön bennünk, ez motiválja a cselekedeteinket, minden önfejlesztésnek ez a végső célja.

Ha viszont 20 évesen még szűz vagy, az arra utal, hogy te a legalapvetőbb szükségletedet nem tudtad beteljesíteni, tehát LÚZER vagy a nők szemében. És a nők a lúzereket nem tartják vonzónak.

Tehát ismerkedésnél eszedbe se jusson elmondani, de még csak ráutalni sem, hogy te még szűz vagy! SOHA. Találj ki hihető hazugságokat. Mondd, hogy 18 évesen vesztetted el a szüzességed egy X hónapos kapcsolatban. A szavaidból az jöjjön le, hogy például eddig két nővel voltál.

És a legfontosabb: menj el egy prostihoz, akivel begyakorolhatod a dolgokat! Nem tudom, milyen az anyagi helyzeted, de valahogy teremts össze annyi pénzt, amivel négy-öt alkalomra be tudsz fizetni a lányoknál egy-egy órára. Annyi elég lesz kezdetben, hogy legalább minimális szexuális tapasztalatra szert tegyél. És ezt VIDD MAGADDAL A SÍRBA! Soha, de SOHA nem áruld el senkinek! Se a lányoknak, se a családtagoknak, se a baráti körödnek, érted? SENKINEK, SOHA!

Ha gondolod, írj privátban, és még beszélgetünk a dolgokról.

2017. nov. 30. 10:43
 18/18 anonim válasza:

Huh, 21 leszek és szűz de ilyen drasztikus megoldásba azért nem mennék bele. Az viszont igaz, hogy nekem is mondta már egyik főnököm, 1-2 hónap után hogy "látszik hogy még nem voltál nővel"...

Annyit viszont nem ér hogy elQrvázzam, se pénzben, se lelkileg. Borzasztóan érezném magam, az szent.

2018. jan. 21. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!