Szerintetek is csak játszik velem? Vagy ez mi?
Összeismerkedtem egy fiúval 1 hónapja.Es én több időt töltenek vele,közöltem is vele de nem nagyon változtak a dolgok.Ertem én hogy késő délutánig dolgozik meg neki is van élete barátai de úgy érzem hogy néha elő kap amikor úgy gondolja.Hetente ha kétszer találkozunk és az is vmikor 20 perc mert menni akar...Úgy csinal mintha az ország másik felében laknak pedig annyira nem lakik messze.Es nekem az a gyanum H más lány/lányok is vannak a képben.Into jel számomra hogy hogy 2x fogta meg eddig a kezemet és este alvaskor se karolt át vagy valami.Nagyon magányosnak érzem így magam de sajnos megvan közöttünk a kémia és nehezen tudom otthagyni.A tobbi pasival nem éreztem jól magam és olyanok voltak mintha egy fát csokolgattam volna.
Szerintetek ?Vélemény? A válaszokat koszi😃18/N
Nem feltétlen kell egyből más nőkre gondolni.
Szerintem egyszerűen nem akar több időt fordítani a kapcsolatra.
Ha néha nagyon közeledik, néha visszavesz, akkor játék, gyerekes bohóckodás.
Tudod, ha valakit szeretsz, akkor folyamatosan akarod fogni a kezét, folyamatosan közeledsz felé.
Tehát EGYENLETESEN NŐ a közelsége.
Ha viszont NINCSENEK VALÓDI ÉRZELMEK mögötte, csak játék, akkor néha megfogja a kezed, néha ellök, néha kedvel, néha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!