A karácsony nem kirekesztő/diszkriminativ ünnep a magányosokkal szemben?
Bírom ezt a mainstreamezést, hogy manapság minden rossz amit amúgy mindenki szeret...
Másrészt ha ilyen alapon nézzük, akkor az ember minden lépése, tevékenysége "diszkriminatív".
Ennyi erővel:
- Ne legyen hobbid, mert másnak nem telik rá.
- Ne menj bulizni, mert más magányos és nem érzi jól magát, vagy nincs rá pénze.
- Ne legyél pilóta mert diszkriminatív vagy azokkal szemben akiknek tériszonyuk van. Járj szépen a földön.
- Ne alkoss véleményt SEMMIRŐL. Még az időjárásról sem, mert diszkriminatív hogy szereted a telet, nyarat míg a másik nem.
- Ne sportolj mert a jó alak diszkriminatív a kövér emberekkel szemben.
- Ne nézz ki jól, mert diszkriminatív vagy a csúnyákkal szemben.
Én amiota vagyok egyedül vagyok karacsonykor.... tehát egyedül élek én is....
De az qrva biztos, higy ha ilyen szánalmas lennék, hogy már 1 hónappal karácsony elött ezen panaszkodnék, akkor tuti felrantanám magam a oajtába....
Ultragáz, és szanalamas azert utálni a karácsonyt mert luzer vagy....
Keresd az okat miert vagy egyedül, miert vagy magányos es rajössz, hogy nem massal van a baj, hanem veled....
Mint ahogy en is megtalaltam magamba a hibat....
Kedves Kérdező!
A társadalomba beilleszkedni meg lehet tanulni. Nincs abban semmi titok v kivételezettség. Ha valaki nem teszi meg, az nem teszi meg, és pont. És viseli annak következményeit.
Az általad polkorrektnek nevezett társadalom éppen polkorrketül jár el a véleményeddel: a gyaki népe épp megpróbál megérteni, elfogadni olyannak, amilyen vagy, de nem tekinti kötelezőnek magára nézve a te nézeteidet. Látod, még az áhított figyelmet is megkaptad tőlünk.
Megjegyzem, a karácsony jelentése több rétegű, van olyan értelmezés is, ami szerint egyedül is ünnepelhető. Kipróbáltad már?
Utáltam a karácsonyt akkor is, amikor egyedül voltam és most is. Nem érdekel, hogy mások mennyire ünnepelnek boldogan.
Az folyik a csapból, ami a többség szerint ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!