Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A karácsony nem kirekesztő/dis...

A karácsony nem kirekesztő/diszkriminativ ünnep a magányosokkal szemben?

Figyelt kérdés
Csak erről a mainstream nem beszél, mert kinos. A médiából ömlik ránk, hogy a családok, párok stb mennyire boldogan ünnepelnek, és semmi szó nem esik a magányosokról szinte. Nem csak idősek között lehet magányos, sőt, nagyon sok a fiatal magányos ember! A polkorrekt társadalom miért nem foglalkozik azokkal, akik valami miatt nem olyanok, mint az átlagemberek, azaz nem tudtak beilleszkedni?!

2017. nov. 21. 22:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Ha nem lennél magányos, sz..rnád le te is magasból, hogy mi a kirekesztő, meg a diszkriminatív. Picsogsz itt, nem vagy szimpatikus az embereknek, van egy sablon pofa, aztán mindenki arra bukik. Verheted magadat a földhöz, akkor se fog változni semmi. Add magadat annak aki megérdemli (szülő, testvér), a családnak például, náluk elfogadóbbat, megbízhatóbbat úgysem találni.
2017. nov. 22. 06:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Bírom ezt a mainstreamezést, hogy manapság minden rossz amit amúgy mindenki szeret...

Másrészt ha ilyen alapon nézzük, akkor az ember minden lépése, tevékenysége "diszkriminatív".

Ennyi erővel:

- Ne legyen hobbid, mert másnak nem telik rá.

- Ne menj bulizni, mert más magányos és nem érzi jól magát, vagy nincs rá pénze.

- Ne legyél pilóta mert diszkriminatív vagy azokkal szemben akiknek tériszonyuk van. Járj szépen a földön.

- Ne alkoss véleményt SEMMIRŐL. Még az időjárásról sem, mert diszkriminatív hogy szereted a telet, nyarat míg a másik nem.

- Ne sportolj mert a jó alak diszkriminatív a kövér emberekkel szemben.

- Ne nézz ki jól, mert diszkriminatív vagy a csúnyákkal szemben.

2017. nov. 22. 07:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Na meg 10-ből 9 ember szereti a karácsonyt, 1 nem. Akkor 1 ember miatt b..sszuk el a többi kedvét is?
2017. nov. 22. 07:53
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

Én amiota vagyok egyedül vagyok karacsonykor.... tehát egyedül élek én is....

De az qrva biztos, higy ha ilyen szánalmas lennék, hogy már 1 hónappal karácsony elött ezen panaszkodnék, akkor tuti felrantanám magam a oajtába....

Ultragáz, és szanalamas azert utálni a karácsonyt mert luzer vagy....

Keresd az okat miert vagy egyedül, miert vagy magányos es rajössz, hogy nem massal van a baj, hanem veled....

Mint ahogy en is megtalaltam magamba a hibat....

2017. nov. 22. 08:07
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező!

A társadalomba beilleszkedni meg lehet tanulni. Nincs abban semmi titok v kivételezettség. Ha valaki nem teszi meg, az nem teszi meg, és pont. És viseli annak következményeit.

Az általad polkorrektnek nevezett társadalom éppen polkorrketül jár el a véleményeddel: a gyaki népe épp megpróbál megérteni, elfogadni olyannak, amilyen vagy, de nem tekinti kötelezőnek magára nézve a te nézeteidet. Látod, még az áhított figyelmet is megkaptad tőlünk.

Megjegyzem, a karácsony jelentése több rétegű, van olyan értelmezés is, ami szerint egyedül is ünnepelhető. Kipróbáltad már?

2017. nov. 22. 08:42
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is be kéne tiltani...
2017. nov. 22. 10:31
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Utáltam a karácsonyt akkor is, amikor egyedül voltam és most is. Nem érdekel, hogy mások mennyire ünnepelnek boldogan.

Az folyik a csapból, ami a többség szerint ideális.

2017. nov. 22. 11:36
 18/31 Bihar Valatonon ***** válasza:
63%
Te max azért utálod a karácsonyt előző hozzászóló, mert egy lelkileg nyomorult vagy, nem azért mert a csapból folyik...:)
2017. nov. 22. 14:41
 19/31 anonim ***** válasza:
4%
A lelki nyomorultakra jellemző, hogy bekóstolnak másokat és amint támadható felületet tapintanak, megpróbálják földig alázni a másikat. Gratulálok!
2017. nov. 22. 15:09
 20/31 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Bocs már senki nem rakta ki feltételként, hogy hazudni kell másnak :D
2017. nov. 22. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!