Mikor hatalmasodik el az embereken a magány?
Nekem 2 év után lett rossz a magány.
Most már minden napom pocsék.Már élni is utálok.28f
A magány elsősorban önmagad elvesztése, kapcsolat hiánya önmagaddal. Ha képes leszel lényeddel/magaddal jó kapcsolatban lenni, megszületik az egyedül-lét. Ebben a létben szeretettel bánsz magaddal, nem hibáztatod magad, és mást.
Sajnálom, de a magányos embert se a kutya, se a macska nem szereti. Kezdetben a magányos a természethez (fák,virágok..) kapcsolódhat, nyerhet erőt energiát.
Gyökeret kell eresztened a természetben. Naplementét/Napnyugtát nézni... a magányos társkeresése szánalmas, és fájdalmas is. Mivel gyökértelen, sem magához, sem a természethez sem kapcsolódik, a kőrmeit a másikba vájja bele (tudom, mert én is átéltem a magányt, ezért tudok róla írni) A legerősebb amikor a szíveddel kapcsolódsz mindenhez, de azt félted? Nem? Akkor, mi legyen? Mély kapcsolatot akarsz, miközben félsz sérülni. Aki úszni akar az vizes lesz. Kemény volt a saját démonjaimmal szembenézni: "engem ne szeressen senki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!