Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire érzed magad magányosn...

Mennyire érzed magad magányosnak? Vannak körülötted emberek de úgy érzed senki nem értene meg téged?

Figyelt kérdés

Én is hasonló időszakomat élem már egy ideje és nincs egy olyan ember most az életembe akinek elmondhatnék mindent kertelés nélkül és meghallgatna.

Úgy hiszem ezzel nem vagyok egyedül úgyhogy ha valaki esetleg kiírná magából a dolgait azt szívesen meghallgatnám hátha tudnánk egy értelmes eszmecserét folytatni.

2017. nov. 3. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Engem azok sem értenek meg teljesen akik meghallgatnak, szóval azt már feladtam, hogy olyat találjak.
2017. nov. 3. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Nekem már évek óta nincs olyan aki meghallgatna. Volt ugyan, és el is mondtam neki mindent, jól vissza is élt vele, pedig felnőtt emberek vagyunk, nem iskolások.

Elég nagy genyaság hosszú időn át visszaélni más bizalmával, de tanultam belőle. Mostanra az lett gyanús, ha valaki haverkodni akar.

Nem túl nyitottak itthon az emberek, nem is szeretek itt élni emiatt.

Ha megnézitek ezt az oldalt, rengeteg elveszett ember van itt is, meg az utcán is - hiába nyomkodja mindenki a mobilt észvesztve, igazából nem hiszem, hogy ne lennének valamilyen szinten egyedül néhányan.

2017. nov. 3. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
A szülők+tesón kívül nincs más, őket kell megbecsülnöm. Van, akinek ezt mérte ki a sors.
2017. nov. 3. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Én szívesen benne lennék.:)
2017. nov. 4. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Noha nemigen szoktam így beszélgetni valakivel és nem is tudom hogyan is kellene pontosan csinálnom de szívesen üzengetnék ha megfelel:)

18/f

2017. nov. 13. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve magányos vagyok.nincsenek barátaim,elvesztettem a munkám,azóta senkim,ésvsemmim.senkivel nem tudok semmit megbeszélni.mindent magamban kell tartani,már nem birom tovább 38.N
2017. dec. 3. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!