Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utalom az eletem. Mit tegyek?

Utalom az eletem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szoval arrol lenne szo hogy 15 eves hegeszto szakmunkas vagyok es egyszeruen utalom az eletem. Iskolaban egesznap csak baszogatasok mennek meg szinte nem tanitanak semmit csak bent ulunk szo szerint. Gyakorlati helyen egy gyarba vagyok amit utalok, gyulolok es nem akarok tobbet oda belepni. Otthon se szeretek lenni mindig csak a vita megy... annyira nem birom ezt mar idegileg hogy mar ongyilkos akarok lenni de tudom hogy az eletnek van jo oldala is de amig itt vagyok nem lesz mas... az iskolat otthagynam de nem akarom mert nem lesz belolem semmi. Segitsetek valahogy!
2017. nov. 1. 21:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen ezt jol mondod ez motival engem is csak attol felek hogy elvegzem a szakmat es ugyanugy egy mocskos gyarban leszek amig meg nem doglok...
2017. nov. 1. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Lesz lehetőséged munkahelyet váltani. Most egyébként teljesen másképp látod mint ahogy majd látni fogod. Konnyebben fogsz majd tudni baratkozni, alkalmazkodni a kocsogokhoz is. Biztosan lesz olyan, akivel majd jol kijosz, de lesz olyan is akit utalni fogsz. En egy nagyon szar cegnel vagyok gyakorlaton, nagyon szar emberek kozt. Egyedul vagyok tanulo..egesz nap csak egyedul.

De, most ne add fel! El kell vegezni! Hidd el jo lesz minden..

Csak tul kell ezen az idoszakon esni, eljon majd az a franya szakmunkasvizsga, aztan johet az erettsegi. Ott biztosan jo lesz minden. Erettsegire joforman csak ertelmesek mennek..

2017. nov. 1. 22:21
 13/18 A kérdező kommentje:
El tudnad mondani hany eves vagy milyen szakman vagy?
2017. nov. 1. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
18 vagyok, hegesztő szakmán. Az előző választ is en irtam.
2017. nov. 1. 22:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja azt hittem masik valaszolo vagy.
2017. nov. 1. 22:39
 16/18 anonim válasza:

Hagyd ott a ge.ibe,ha nem akarsz csóró szaros munkát...

Tanulj valami jobb szakmát vagy diplomát,alapíts céget!

2017. nov. 2. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire utálod, akkor változtass. Kérdés, hogy milyen tárgyakban vagy jó, hol szeretnél továbbtanulni. Alapozz az erősségeidre és kitartással, szorgalommal nagyon sokat javíthatsz a jelenlegi helyzeteden. Lényeg, hogy nagyon kell akarni azt a pozitív változást, amit el akarsz érni és sikerülni fog. Az egész élet egy kib..szot nagy küzdelem, csak a szerencsésebbek kapnak egy komplett túlélőcsomagot idegenvezetővel, valakinek meg csak egy kib @tt lándzsa jut.
2017. nov. 3. 22:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Segitesen valaki :(
2017. nov. 12. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!