Van itt olyan ember, aki sehova sem jár?
Aki az iskolán/munkahelyen kívül az égvilágon sehova sem megy, csak otthon ül, és abszolút nincsen szociális élete.
Titeket ez zavar -e? Mit mondtatok akkor, ha megkérdezik tőletek például a suliban vagy a munkahelyen, hogy hova jársz szórakozni, mit csinálsz hétvégenként? Az igazat mondjátok, vagy kitaláltok valamit?
Iskola/munka sincs.
Kórusba járok, úgyhogy max. heti egyszer látok embert a páromon kívül. Nekem ez nagyon megfelel.
Illetve de, járok, az erdőbe, gombászni vagy túrázni :)
Ez remek válasz, nem? Nem szoktam hazudni, nem értem, minek kellene, bár mivel nincsenek szinte ismerőseim sem, engem nem is kérdeznek :) Legjobb. Már ha épp remete korszakomat élem.
Szociális életem van, 3 macska jár a házhoz, nem elég? Emlősállat az is, még kommunikáció is van.
Nem tudom, introvertált vagyok-e (faiatalon biztos voltam benne, hogy introvertált életmódú extrovertált vagyok, most már nem), de azok sem mászkálnak el folyton bulizni, gondolom... Egyetemistaként is csak egyetem és gépterem volt, mi ezzel a gond?
Én kb 5 éve (mióta tudatosan csinálom a dolgokat) nem járok sehova,csak biciklizni és kutyát sétáltatni.
Lánnyal nem beszéltem 4 éve és 1 barátom sincsen. :D
18/f
Jelen!
Hát zavar, meg nem is.
Mikor kérdezik, akkor a válaszom "semmit/sehova." ezzel lerendezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!