A fétfiaknak küzdeni és fizetnie kell a szép nőért. És a szép nő mikor küzd és fizet bárkiért?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy élősködik és "első csettintésre megkap mindent".2017. okt. 7. 09:38
21/26 anonim 

válasza:

Nem a legfelső voltam, hanem az utána kommentelő, de ugyanazt írtam.
22/26 anonim 

válasza:

"Különös az élet. Aki csak a legjobbal hajlandó megelégedni, nagyon gyakran meg is kapja."
Somerset maugham
Na, ez rád nem igaz.
23/26 anonim válasza:
Ez evolúció barátom! Nincs ez másképp a természetben sem. De mivel az állat intelligensebb, nem kezdi el támadni a nőstényeket az elveszített csatái után.
24/26 anonim 

válasza:

Én vagyok a "felső", te ezt írtad:"hogy aki szép annak nem kell hogy pénze legyen, elég ha jó segge van"
Kinek elég ez? A jóseggű nőnek? Nem, hiszen pénzt akar.
A többi nőnek? A nők nem fizetnek szép nőknek csak mert szépek.
Akkor csak nem a férfiaknak elég egy formás hátsó ahhoz, hogy perkáljanak? Jé, de igen! Akkor kinek is a szégyene, hogy az ilyen nők bárhol érvényesülhetnek és mindent megkaphatnak?
Ráadásul te lennél a világ legnagyobb prostija, ha találnál olyat, aki fizet a testedért, hisz már most úgy sírsz mint egy fürdősk...
26/26 jobbikostibi 

válasza:

Vajna Timi nemsokára szabad lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!