Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A fétfiaknak küzdeni és...

A fétfiaknak küzdeni és fizetnie kell a szép nőért. És a szép nő mikor küzd és fizet bárkiért?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy élősködik és "első csettintésre megkap mindent".
2017. okt. 7. 09:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legfelső voltam, hanem az utána kommentelő, de ugyanazt írtam.
2017. okt. 8. 20:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Különös az élet. Aki csak a legjobbal hajlandó megelégedni, nagyon gyakran meg is kapja."

Somerset maugham

Na, ez rád nem igaz.

2017. okt. 8. 20:31
 23/26 anonim válasza:
100%
Ez evolúció barátom! Nincs ez másképp a természetben sem. De mivel az állat intelligensebb, nem kezdi el támadni a nőstényeket az elveszített csatái után.
2017. okt. 8. 23:18
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a "felső", te ezt írtad:"hogy aki szép annak nem kell hogy pénze legyen, elég ha jó segge van"

Kinek elég ez? A jóseggű nőnek? Nem, hiszen pénzt akar.

A többi nőnek? A nők nem fizetnek szép nőknek csak mert szépek.

Akkor csak nem a férfiaknak elég egy formás hátsó ahhoz, hogy perkáljanak? Jé, de igen! Akkor kinek is a szégyene, hogy az ilyen nők bárhol érvényesülhetnek és mindent megkaphatnak?

Ráadásul te lennél a világ legnagyobb prostija, ha találnál olyat, aki fizet a testedért, hisz már most úgy sírsz mint egy fürdősk...

2017. okt. 9. 08:36
 25/26 anonim válasza:
51%
fizess neki jó sokat
2017. okt. 10. 10:39
 26/26 jobbikostibi ***** válasza:
Vajna Timi nemsokára szabad lesz
2018. febr. 10. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!