A fétfiaknak küzdeni és fizetnie kell a szép nőért. És a szép nő mikor küzd és fizet bárkiért?
Ez inkább a férfi nem szégyene.
Ha a nők istenítenék a péniszt és pitiznének meg fizetnének érte, akkor a férfiak is élnének a lehetőséggel...
Bármit is mondanék, úgysem hinnéd el.
Nő vagyok amúgy.
Ma az lesz gazdag, akit valamilyen szinten motivál a pénz.
Ha a nő a pénz miatt jön össze egy pasival, abból azt lehet kikövetkeztetni, hogy a férfi eleve telt tárcás.
Nem nemekre bondható a pénzéhség te eszetlen idióta, hanem egyénekre.
Ha valami divatlapból előlépett modell külsejű nőt akarsz, az talán ilyen... Azok valszeg azért cicomázzák agyon magukat, hogy a legjobbat kapják. Mindenből a legjobbat aggatják magukra, hogy ezzel azokat vonzzák, akik ennél alább nem adják, és hajlandóak is fizetni érte. Észre kéne venni a szerényebb külsejű, normális értékrenddel bíró nőket is, akik talán ugyanolyan szépek lennének agyoncicomázva mint az előző kategória.
De nem, neked ők nem kellenek... Te szupernőt akarsz, miközben otthon ülsz a retkes kanapédon, a sheggszagú gatyádban, miközben valami sokéves olcsó telefont nyomkodsz.
A menők mindig is a menőkhöz húztak. Szerintem ezzel nem mondtam most újat.
Alapvető emberi tulajdonság, hogy mindenki a saját szintjén jót akar magának. Te is. Csak te már túlzásokba estél.
"Hát elég buta vagy. Felső: Miért a férfi nem szégyene az hoz ott vannak a nők, ahol a pénz van? Nem a férfit motiválja a pénz, hanem a nőt. Féldinka vagy hogy igy fordítva gondolkozol?"
Nem, vagyok féldinka, egy értelmes, intelligens, nálad nagyobb kaliberű ember vagyok, és a fentiek értelmesek és logikusak voltak. Ha akarod, fejtsd meg, ha nem, nem. Semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy jó véleménnyel legyél rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!