Ha szinte mindenkinél aki telefonozik, messengert látok, akkor az azt jelenti, hogy szinte minden embernek megvannak azok akik érdeklődnek iránta?
Én 18 éves vagyok és életemben nem voltak még barátaim.
Mindent egyedül szoktam csinálni és néha a szüleimmel.
Mikor utazom a metrón akkor azt látom,hogy ő messengerezik,a másik is, a lány is, a fiú is... fiú nézi a filmet és folyamat ír neki egy lány,de nem nézi meg csak kicsit később... Szóval ez neki már teljesen természetes,hogy keresik a lányok.
Nekem a telefonomban is csak név van,ők is a családtagjaim,messengeren meg egyetlen 1 netes emberkén kívül senkivel nem beszélek.
Miután végeztem a suliban,hazamegyek és onnantól nekem vége annak a napnak.
Én most tényleg érezhetem úgy,hogy az a korombeliek kirekesztenek maguk körül?
Olyan rossz érzés az,hogy ott állok és egy lány egy másik fiúval foglalkozik,rá mosolyog és vele megy el és rám meg rám sem hederít. ( Tudom,természetes,mert minek foglalkozna idegennel)
Nemigazán értelek..
Nem jo igy neked es zavar is a dolog.de mégsem akarsz tenni érte semmit
"Mert tudom,hogy valaki másnak ír,veled meg nem foglalkozik,te nem vagy fontos neki. Tudom idegen ember,de akkor is olyan nyomasztó."
Ez de gusztustalan. Undorító ember vagy. Remélem 120 évig élsz, teljes magányban, család és mindenki nélkül.
#9 - senki nem tehet arról, hogy te antiszociális mentalitással nézel a világra. Nem mások "sikere" a te kudarcod oka. Az önként vállalt magányoddal kirekeszted az életedből azokat az embereket is, akik foglalkoznának veled, akiknek fontos lehetnél, és akiket emiatt az önkéntes szociális száműzetés miatt utálhatsz.
Ajánlanám figyelmedbe Demjén - A holnap a cél c zenéjét:
Neked talán sikeres, magának lehet, hogy átlagos.
Ha tudod, hogy hogyan változtathatnál, de mégsem teszed, akkor miért pampogsz?
A te hibád, hiába epekedsz mások társasága után, ha nem tudsz sehol kezdeményezni.
Egy idegennel meg persze, hogy nem foglalkoznak, miért is tennék?, ha van baráti körük.
16/L
Én is szoktam érezni ezt. De mikor megtudom, hogy mikről beszélgetnek, rájövök, hogy engem az untatna és felszínesnek találnám a beszélgetést, így jobb is, ha nem vagyok benne. Meg lehet, hogy van párja, de ha megismerem a párját, belelátok a kapcsolatukba, rájövök, hogy nekem értelmesebb emberek társasága kell. Jólesne, ha rám írnának, de a semmiről nem szívesen csevegek.
Ritka a kivétel, ezért kevés a barátom és ritkán van párkapcsolatom, ezek viszont számomra minőségi kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!