Mit tudok csinalni ami lekot?
Sosem lesz mar baratnom.Isten lassa lelkem probalkoztam.Lassan kioregedtem a csajozasbol...rajottem,hogy nem kellek nekik.De mit lehet tenni,hogy enyhuljon a vagyakozas egy baratno utan?
Nem akarom kinyirni magam!!!
Horgássz, motorozz, íjászkodj, fotózz. Sok jó kikapcsolódási lehetőség van.
Amúgy hány évesen öregedtél ki? 16?
Nagyon kevesen születünk úgy, hogy alapból kellünk a csajoknak. A legtöbbünknek meg kell tanulni, hogy mi az, ami kell nekik, és olyan irányban kell változnunk.
Szóval, hogy ne unatkozz, tanulj és változz.
"Ahol en lakok nincs olyan sok lehetoseg"
Köszi! Ebbe minden benne volt...
A falu dolga lenne téged szórakoztatni? Pl. a motorozáshoz milyen lehetőségre lenne szükséged? Kell venni egy motort, és hétvégén el kell menni az Alpokba. Az Alpok sajnos nem fog a faludba menni.
De barkácsolhatsz is otthon. Szabadidödben készíts kutyaházakat, és áruld. Ehhez se kell a falunak lehetőséget biztosítani számodra.
"Motorozni en??? konyvem sose lesz...De meg egy biziklire se merek mar felulni.Barkacsolni? abban bena vagyok.Testverem szerint egy szeget se tudok beverni!"
Te tényleg ennyire sötét vagy? Írok pár példát, és arra keresed a kifogásokat? Hát erőltesd meg a pici agyad, és találj ki valamit magadnak!
Ha meg tényleg ennyire életképtelen vagy, akkor senki nem tud rajtad segíteni. Valahogy majdcsak eltelik ez a 40-50 év.
ma 11:36 oke.Szerintem se tud segiteni senki.
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!