Szerintetek a baj velem van?
Figyelt kérdés
Másképp nem tudtam megfogalmazni ezt. A barátaim csak úgy egyszerűen kidobtak. Nem mondták ezt konkrétan de nagyon éreztetik velem, hogy unnak és, hogy húzzak el a társaságulkból. Ez egyiküknek most lett barátja és nagyon lekezelően viselkedik velem. Nem mondok soha semmit amivel akárkit megsérthetnék, próbálok jó hangulatot teremteni, s mégis egyesek lekezelően, mások meg éreztetik, hogy halál unalmas vagyok és, hogy hagyjam őket békén. Eddig ők voltak nekem a családom, de ők is itt hagytak a lelkem sötétjében mint a szüleim akik folyton csak a hibát lássak bennem, folyton veszekszenek egymással meg velem, csak a húgom érdekli őket, és nem tudom. Velem lenne a hiba? Eddig nagyon beszédes jókedvű lány voltam, s mostanra ez mind kihalt belőlem. 14/L2017. szept. 14. 16:08
1/8 anonim válasza:
1 jó megoldás van,szokd meg az egyedüllétet és élj majd magányosan. Vicc nélkül....
Nem fog bántani senki,hogyha nem ismer téged senki.
2/8 anonim válasza:
Nincs baj veled, egyszerűen nem tudnak már mivel lehúzni téged. Az új pasi kiváltott téged. Bár csak azt mondhatnám, hogy szegény srác.
A tinik ragadozók, jól jegyezd meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Az az egész, hogy sose voltam magányos. Mindig azt hittem, hogy vannak barátaim. Erre most csalódnom kellett. Utálom, hogy tettetnem, kel hogy minden oké, mert ha látszik rajtam, hogy szomorú vagyok, akkor jaj Uristen mi a baj? Ezek a tipikus kérdések és valójában leszarják, hogy mi van velem, és egy sírós p*csának tartanak. Vannak még egypáran akikkel eltudok beszélgetni, de látom rajtuk is, hogy nincs bajuk velem, de zavarja a jelenlétem őket. Furának tartsák azt, hogy jó párszor pánikrohamaim vannak és van olyan is, hogy azt mondjak csak tettetem magam, hogy megússzák valamit. Nem tudom, már tényleg habár, hogy van aki ilyen módon mutassa azt ki, hogy zavarom ahelyett, hogy megmondaná. Az is szarul esne, de jobb lenne, mintha tenné az álszent barátnőt...
2017. szept. 14. 16:23
4/8 anonim válasza:
tinikorban mindenkivel baj van. szóval veled is. de a többiek is meg vannak hülyülve. szóval no para! normális... majd találsz újakat :)
5/8 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. :)
Most léptél tini korba, ezért most változol, de ezzel nincs semmi baj.
Szüleid szeretnek Téged. Nem a Te hibád, hogy veszekednek Veled vagy egymással.
Minden rendben lesz. :)
Hidd el sosem vagy egyedül. :)
Én megértem min mehetsz keresztül. Én is ezen mentem át.
6/8 anonim válasza:
Nincs veled baj, de szerintem ne tekints családodként olyanokra, akik nem tartanak hozzád. Eddig is ilyenek voltak veled, vagy csak most? Próbáld meg hozzád hasonló, jószívū emberek társaságát keresni, és ne törõdj azzal, aki oknélkül bánt, idõvel õk is észreveszik magukat, én megbánják majd mindezt, kicsit éretebb fejjel:)
7/8 A kérdező kommentje:
Szüleim ilyenek mióta iskolába járok. A barátaim csak a nyártól ilyenek.
2017. szept. 18. 19:07
8/8 anonim válasza:
tudom hogy kicsit későn írok de nekem kicsit ismerős a történet részemről is leszámítva hogy 16/f én mindebből ezt a következtetést vontam le hogy segíts magadon mert más nem fog, persze vannak kivételek (elvileg) ha van kedved írj privátban (most bezzeg nem vagyok olyan bőszavú mint szoktam)na mindegy jocakát rémálmokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!