Aki itt prosti tudna tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Még elég amatőr vagyok, de kifogtam egy embert akinek nem írtam vissza, mert nem akartam foglalkozni ezzel a dologgal egy ideig. És olyan üzeneteket kaptam, hogy max 5 ezret érsz te csúfság stb. Hogy tudnám az ilyeneket elkerülni, mert így is 0 az önbizalmam? Meg ahhoz sincs kedvem, hogy ne fizessenek ki, esetleg megverjenek... Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni akár privátba is, mert idáig akárkinek írtam nem válaszolt csak látta.2017. szept. 12. 04:33
11/20 anonim válasza:
Na, testőröd már van. Én meg válalom a motivációs tréner szerepkörét.
Első lecke: Az út a fontos, nem a kavicsok.
12/20 anonim válasza:
Egy hulladek a csaj...szerintem meg azt se dontotte el,hogy prosti lesz-e.Mindenkit visszutasit meg tilt.
Es atlagos vagy az alatti a kinezete!
13/20 A kérdező kommentje:
kamu képekkel mit várszxd
2017. szept. 14. 01:51
14/20 anonim válasza:
#12: Uh hallod, előttem mondanád egy nőre hogy hulladék, két nagy pofont kapnál tőlem.
15/20 anonim válasza:
14#
Mire ez a nagy felháborodás? Igenis vannak hulladék emberek. Például rablók, gyilkosok, drogosok, szadisták, pedofilok, állatkínzók és a prostituáltak is ebbe a csoportba tartoznak.
16/20 anonim válasza:
#15: Érdekesnek tartom a meglátásodat. Milyen párhuzamot látsz a "gyilkos" és a "prostituált" között?
17/20 A kérdező kommentje:
megölöm a sok spermát XD
2017. szept. 14. 19:27
19/20 anonim válasza:
09-15 00:55 nyugi nem fogja :D mert beszari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!