Aki itt prosti tudna tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Még elég amatőr vagyok, de kifogtam egy embert akinek nem írtam vissza, mert nem akartam foglalkozni ezzel a dologgal egy ideig. És olyan üzeneteket kaptam, hogy max 5 ezret érsz te csúfság stb. Hogy tudnám az ilyeneket elkerülni, mert így is 0 az önbizalmam? Meg ahhoz sincs kedvem, hogy ne fizessenek ki, esetleg megverjenek... Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni akár privátba is, mert idáig akárkinek írtam nem válaszolt csak látta.2017. szept. 12. 04:33
1/20 anonim válasza:
Hol hirdeted magad? :O
És kell ez neked?
Te tudod mondjuk.
2/20 anonim válasza:
Fiú vagy? Lány vagy? Hány éves? Merre?
3/20 anonim válasza:
Az csak egy Troll, ne is foglalkozz vele. Névtelenül bánt, csak ahhoz van bátorsága.
4/20 anonim válasza:
Van egy régi mondás ami pont illik ide. Úgy szól, hogy "aki k_rvának megy, az ne sírjon ha b_szogatják"
5/20 anonim válasza:
Nem téged bánt, saját magával van baja. Nem miattad írja, hanem az életben elszenvedett kudarcai miatt. Ne írj neki vissza, ne olvasd el az üzeneteit.
6/20 anonim válasza:
Nézd... a helyzet az, hogy ha én egy zöldségboltot nyitok, és nem vagyok hajlandó foglalkozni egy vevőmmel, akkor ő valószínűleg engem is, meg a termékeimet is le fogja szólni. Nem biztos, hogy igaza van, de a sértődöttsége érthető, mivel az elvárt szolgáltatást nem kapta meg.
Más szempontból nézve: ne menjen focistának az, aki zokon veszi, ha botlábúnak nevezik. Különösen a szubjektív megítélésű dolgokra igaz, hogy nem fog mindenkinek minden tetszeni, így óhatatlanul is lesz, aki rossz véleménnyel lesz róla. Aki ezt nem tudja kezelni, annak nem ez a megfelelő pálya.
7/20 A kérdező kommentje:
Lese beszéltem vele semmit, nem lett volna oka baszogatni
2017. szept. 12. 15:32
8/20 anonim válasza:
Ennél százszor durvább dolgokkal kell majd megbirkóznod, ha erre a pályára lépsz. Ha egy hülye e-mailt nem tudsz elviselni, akkor talán nem neked való a dolog.
9/20 anonim válasza:
Ha kell egy testőr, aki megvéd, akkor tudok segíteni :)
10/20 anonim válasza:
Na, már stricid is van. Kezd beindulni a biznisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!