Nincsen egy igaz barátom se, eléggé zárkózott lettem, miért?
Nem lehet, hogy szociális fóbia alakult ki nállad valami miatt?
Velem is ugyanígy van, azzal a különbséggel, hogy már egyetemre járok. Itt ugye nagyon sok ember vagy észre sem vesznek ha nem akarod, de bennem is kialakult egy ilyen "betegség" és hiába rudom, hogy semmi rossz nem fog történni, mégsem tudok pl. enni, beszélni vagy különösebb dolgokat csinálni mások előtt.
Ha van kedved, beszélhetünk róla. :)
szóval mindenkit utálsz, még magadat is, gyűlölet van az arcodon, de azért elvárod, hogy valaki szimpin álljon hozzád, meg csodálkozol, hogy húde magányos vagy? :/
és persze a régi barátaid is kihasználtak, mindenhol áldozat vagy és mindenki bánt...
A leírásból az jön le, hogy itt csak a te gondolkodásodban van hiba. Megoldás helyett továbbra is a nyafogásra és vergődésre fordítod az energiádat. Így nem lesz változás. Kérdés, hogy akarsz-e egyáltalán változást?
ha igen, akkor pedig tanuld meg, hogy hogyan működik az ismerkedés, találd meg a hibáidat, fejleszd magad stbstb...
google segít :)
Ha budapesti vagy ,szívesen beszélgetek veled. Mindezen én is átmentem.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!