Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek lehet egy egész...

Szerintetek lehet egy egész életet leélni úgy, hogy nincsenek barátaim, nincs kivel beszélnem, és örömöm is alig van?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok.

Az a gond, hogy sosem voltam az a barátkozós típus. Igazából egy barátom sincs, és nem is volt soha. Olyan hogy én egy barátommal elmentem volna bárhova olyan sosem volt. És én szerintem ez nagyon rossz, régebben annyira nem zavart, de most már nagyon zavar.

Mindet egyedül csinálok, mindenhova egyedül megyek, és egyedül oldok meg mindent. És amikor látom azt hogy mások a barátaival, barátnőivel vannak akkor mindig olyan szomorú leszek, h h lehetek ilyen szerencsétlen. És miért ilyen igazságtalan az élet, h nekem ilyen magányosan kell élnem.

Néha jó lenne, ha lenne kivel beszélgetnem, de legjobban igazából egy barátnő hiányzik.

És ráadásul a családom kihasznál. Mivel tudják h nem nagyon megyek sehova (csak sportolni) így van időm, és akkor mindig én csináljak mindet, ők pedig boldogan élik az életüket. És állandóan azzal bántanak, hogy nincsenek barátaim, és mindig itthon ülök. Pedig nem olyan egyszerű barátokat szerezni ilyen személyiséggel, mint ami nekem van.

Szerintetek magányosan le lehet élni egy életet, vagy ebbe bele fogok bolondulni.

Köszi, hogy elolvastad!

2017. szept. 9. 12:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tanulok már. Dolgozni fogok hamarosan. Konditerembe járok, mert nagyon vékony testalkatú voltam, és még vagyok is, de legalább van már rajtam egy kis izom.
2017. szept. 10. 12:42
 12/12 A kérdező kommentje:
188 cm magas, és 70 kiló vagyok.
2017. szept. 10. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!