Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van esély rá, hogy visszajön?

Van esély rá, hogy visszajön?

Figyelt kérdés
Egy fiúval 4 hónapon keresztül üzeneteket váltottunk ezen az oldalon. Jobban a szívemhez nőtt, mint eddig valaha bárki más. A lelki társamnak tartottam őt, akivel bármit megbeszélhettem, aki mindig segített, támogatott és motivált mindenben. Viszont, nemrég elbúcsúzott tőlem és én is tőle, amit utólag nagyon megbántam. De úgy éreztem, esélyem sincs maradásra bírni. Most itt szenvedek már 2 napja és borzasztóan hiányzik, de gondolom ő erről mit sem sejt...

2017. aug. 29. 18:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy a te hibád is, de nem csak a tied. Ez a "beszélgetünk valakivel neten, aztán eltűnünk/megszakítjuk a kapcsolatot" eléggé gyakori jelenség és egyben eléggé szánalmas is.

Nem hiszem, hogy örökre bánni fogod, még ha most úgy is érzed.

A következőket teheted:

1. Írsz neki, hátha mégis meggondolja magát.

2. Ha igen, jó, ha nem, megpróbálsz minél hamarabb túllenni rajta.

3. Tanulsz a hibádból, és ha megint beszélgetsz majd valakivel, odafigyelsz, hogy kevesebbet sajnáltasd magad.

4. Tanulsz a hibájából, és mivel tudod, milyen rossz érzés, ha valaki csak úgy eltűnik/elbúcsúzik netes beszélgetés közben, te nem teszed meg ugyanezt másokkal.

2017. aug. 30. 11:24
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm! Mindenképpen fogok írni neki, csak adok egy kis időt magunknak. Úgy érzem a barátságunk megérdemel egy második esélyt.
2017. aug. 30. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

"Úgy érzem a barátságunk megérdemel egy második esélyt."

Sajnos minden emberi kapcsolat (legalább) két emberen múlik, és ha az egyik fél nagyon nem akarja, akkor a másik nincs mit tegyen, megszívta. Engem is zavar, hogy így van, de így van. De ki tudja, lehet meggondolja magát. Viszont ha megint azt írja, hogy nem szeretne beszelgetni, akkor szerintem nem érdemes tovább könyörögnöd, erősködnöd (csináltam már ilyesmit, és utólag megbántam).

2017. aug. 30. 12:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Persze, én is nagyon jól tudom és tényleg csak egyetlen egyszer próbálkoznék még utoljára.
2017. aug. 30. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért akarsz egy olyan faszin próbálkozni aki semmibe veszi a nőket, és inkább talált egy neki ,,szebb" nőt, akit inkább jobbnak tart?
2017. aug. 31. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló kifejtette az igazságot!!!
2017. aug. 31. 17:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Valójában még nem is volt barátnője... De én elsősorban csak a barátja szerettem volna lenni.
2017. aug. 31. 17:50
 18/19 anonim ***** válasza:

"De én elsősorban csak a barátja szerettem volna lenni."

Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy pont ezért búcsúzott el? Ő többet akart, de úgy érezte, hogy te nem, ezért nem akarta folytatni. Nekem logikusnak és érthetőnek tűnne.

2017. aug. 31. 17:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezért búcsúzott el, de ide nem szeretném kiírni. Egyébként szerintem ő is csak barátként tekintett rám.
2017. aug. 31. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!