Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még itt valaki egyedül?

Van még itt valaki egyedül?

Figyelt kérdés

Konkrétan hazajöttem és azt érzem már nincs értelme..

Egyedül vagyok a munkahelyemen-saját iroda- egyik szobából jöttem a másikba. Ilyenkor már nem sok mindenhez van energiám..ti hová mennétek..? Most konkrétan pl. sírni tudnék annyira rossz ez /41/N/.. egyedül élek nagyok már a gyerekek. Valahogy semmi nem jön össze a pákapcsolat terén sem nehéz...egyik rosszból a másikba mostanában..

Mit tegyek?

Rossz így szeretnék most is sütni de ahhoz sincs kanalam mert mi értelme?? Ez már kóros állapot..?

Köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 28. 16:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az semmi! utolsó!..:D olyat is kaptam hogy teherbe rak ha küldök pucér képet... tekintettel hogy nemrég vetéltem el- egy rossz párkapcsolat "megkoronázása" volt... kifejezetten NEM igénylem most! :D

De jóóó mert legalább látom más még nagyobb nyomorban vegetálgat.

:P

tehát még lehetne lejjebb is, akár!! :D :D

2017. aug. 29. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Uhh sajnálom! Egyik kedves ismerősömmel is hasonló eset történt, eléggé megviselte :/

De most a lehető legjobb helyen vagy, ha vigasztal az együgyű nyomorult szánalmas emberek jelenléte :)

És elképzelem, hogy az ilyen beteg embereknek egyszer családjuk lesz. Mondjuk azt a nőt is megnézném, akinek bejön ez a teherbe bszós duma :D

2017. aug. 29. 13:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Még az is lehet nő, vagy csak szeretne az lenni :D
2017. aug. 30. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!