Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még itt valaki egyedül?

Van még itt valaki egyedül?

Figyelt kérdés

Konkrétan hazajöttem és azt érzem már nincs értelme..

Egyedül vagyok a munkahelyemen-saját iroda- egyik szobából jöttem a másikba. Ilyenkor már nem sok mindenhez van energiám..ti hová mennétek..? Most konkrétan pl. sírni tudnék annyira rossz ez /41/N/.. egyedül élek nagyok már a gyerekek. Valahogy semmi nem jön össze a pákapcsolat terén sem nehéz...egyik rosszból a másikba mostanában..

Mit tegyek?

Rossz így szeretnék most is sütni de ahhoz sincs kanalam mert mi értelme?? Ez már kóros állapot..?

Köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 28. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok én is.... mindenhol egyedul vagyok....
2017. aug. 28. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Örökké nem eshet! Fel a fejjel, lesz még rosszabb is :)
2017. aug. 28. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is mindig egyedül vagyok, de sosem érzem magányosnak magam. Sőt örülök, hogy nem függök másoktól. Sajnálom, hogy te így érzel, nem normális dolog, de érthető. Ha szűkséged van társaságra, ne add fel. Csak ne legyél ilyen negatív, mert annál nehezebb lesz, ugyanis ezt a hozzáállást a körülötted lévők is észreveszik és senki nem akar egy energiavámpírt maga mellé. ne haragudj, hogy 23 évesen én próbálok neked "okoskodni" de én így gondolom. Jó lenne ha találnál magadnak valami hobbit, sportot, az is sok feszültséget levezet és a közös hobbi össze is hozhat embereket így akár társat is találhatsz de minimum barátokat
2017. aug. 28. 16:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

igen, értem, utolsó..jártam futni de lesérültem:(( hónapokra abbahagytam de talán most..tök olyan mint egy végtelenített film.. valószínűleg más munka után kéne még néznem..

2017. aug. 28. 16:27
 5/13 A kérdező kommentje:
...a mad wifing v. milyen felhasználónak üzenem nem kell hogy teherbe rakjon- privát üziben- viszont ő nyugodtan lépjen egy lóval nemi aktusba :D vagy szüljön iskolabuszt, nekem nyolc.
2017. aug. 28. 17:02
 6/13 anonim ***** válasza:

:D nagy forma vagy úgy látom..

na és milyen munkát szeretnél ahelyett ami most van?

2017. aug. 28. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! Melyik városban élsz?? :)
2017. aug. 28. 18:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Én pesti vagyok..:)
2017. aug. 29. 08:41
 9/13 A kérdező kommentje:

..én nem tudom milyen melót most ingatlanosra képzem magam lehet- tudom pfffff- imádom a házakat :D meg addig sem ülök a fenekemen!

köszönöm a priviket de alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek!!

2017. aug. 29. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:

bírom az ilyen embereket, akik egy ilyen oldalon vadásznak a "sérült"-nek vélt nőkre. hátha összejön nekik valami.

Amúgy jó az ingatlanos, főleg ha szereted..akkor olyan mintha a hobbiddal kerenél pénzt, azaz nem is munkának fogod fel.

2017. aug. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!