Van még itt valaki egyedül?
Konkrétan hazajöttem és azt érzem már nincs értelme..
Egyedül vagyok a munkahelyemen-saját iroda- egyik szobából jöttem a másikba. Ilyenkor már nem sok mindenhez van energiám..ti hová mennétek..? Most konkrétan pl. sírni tudnék annyira rossz ez /41/N/.. egyedül élek nagyok már a gyerekek. Valahogy semmi nem jön össze a pákapcsolat terén sem nehéz...egyik rosszból a másikba mostanában..
Mit tegyek?
Rossz így szeretnék most is sütni de ahhoz sincs kanalam mert mi értelme?? Ez már kóros állapot..?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat!
igen, értem, utolsó..jártam futni de lesérültem:(( hónapokra abbahagytam de talán most..tök olyan mint egy végtelenített film.. valószínűleg más munka után kéne még néznem..
:D nagy forma vagy úgy látom..
na és milyen munkát szeretnél ahelyett ami most van?
..én nem tudom milyen melót most ingatlanosra képzem magam lehet- tudom pfffff- imádom a házakat :D meg addig sem ülök a fenekemen!
köszönöm a priviket de alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek!!
bírom az ilyen embereket, akik egy ilyen oldalon vadásznak a "sérült"-nek vélt nőkre. hátha összejön nekik valami.
Amúgy jó az ingatlanos, főleg ha szereted..akkor olyan mintha a hobbiddal kerenél pénzt, azaz nem is munkának fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!