Én vagyok az egyetlen ember aki jól érzi magát egyedül?
Figyelt kérdés
Egyszerűen emberiszonyom van mióta az eszemet tudom. Persze ha muszáj, megtudom játszani én a társasági embert, sőt humorosnak is tartanak. De ezt csak azért csinálom, hogy elfogadjanak, legbelül meg a f/\szom is kivan az emberekkel. Legszívesebben elutaznék egy lakatlan szigetre élni. Beszélgetni se szeretek. Azt meg egyenesen gyűlölöm amikor a rokonokkal kell jópofozni. Annyi mindenről tudnak beszélni az emberek de ezek elvont dolgok többnyire, semmi értelme nincs megvitatni, az élet úgyis megy tovább. Nem érdekli, hogy nekem mi a véleményem róla. A másik dolog amivel a halálba tudnának kergetni, amikor idősebb emberek kéretlenül nekiállnak elmesélni az életüket. Ez akkor volt különösen frusztráló amikor kocsmában dolgoztam és minden vendég storyzni kezdett nekem. Mindenki elmondta az életét, hány nője volt, hol dolgozott, hova járt iskolába, milyen volt az első kocsija... Én meg csak néztem ki a fejemből, és arra gobdoltam, hogy süketnémának tettetem magam.2017. aug. 27. 20:58
11/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy így érzel, mert így elkerülöd azt a fájdalmat, amikor kötődsz valakihez és szereted és esetleg megbánt és megszakad a kapcsolat... az baromira tud fájni.
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Én is jól érzem magamat egyedül. Mindig csak ára vágyom, hogy egyedül legyek. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!