Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tudnátok érveket sorolni,...

Tudnátok érveket sorolni, hogy miért jó egyedül lenni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 23. 21:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%

Az ember társas lénynek született.

Ha ezt nem érzed, akkor vagy hazutsz magadnak, vagy tényleg baj van veled. Sorry. :(

2017. aug. 25. 07:10
 22/30 A kérdező kommentje:
Szóval ha én nem akarok barátnőt akkor nem vagyok társas lény.
2017. aug. 25. 09:13
 23/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell alkalmazkodni, megfelelni, tűrni, tűrni a végtelenségig, tűrni, hogy a másik(szülő, barát, társ,partner) uralkodjon rajtad, megmondja neked hogy élj,mi hogy-mikor csinálj, viselkedj, a dühét folyton rajtad élje ki.
2017. aug. 25. 12:38
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

23-as:

Nem kell tűrni.

Ha el is nyom a társad akkor, megmondod neki, hogy ez így neked nem jó. És ha nem változtat a viselkedésén, akkor el fogod hagyni.

És egy normális társ változtat. Ha nem, akkor elhagyod, és keresel mást, akkor jobban illik hozzád.

Az nem a másik hibája, ha te nem állsz ki magadért.

Senki nem fog.

És Ő is emberből van hibázhat.

2017. aug. 25. 14:08
 25/30 anonim ***** válasza:
92%
akkor maszturbálsz amikor csak akarsz,akkor eszel hagymát amikor akarsz,nem kellemetlen ha vonalkódos a gatyád, mert magad mosod.
2017. aug. 26. 21:15
 26/30 tomy88trance válasza:
Én úgy gondolom,ha valaki mellett nem tudsz önmagad lenni és egyedül lenni akkor ott gondok vannak, vagy ha egyik másik fél ki akarja sajátítani magának a másikat. Szerintem egyedül lenni nem jó,habár néha azért nem árt.
2017. aug. 27. 10:52
 27/30 anonim válasza:
100%
Megtanulod hogyan kell ellátni magad, önálló leszel, finomat tudsz majd főzni, nem lessz szükséged segítségre, ilyenekre gondolok
2017. aug. 27. 12:52
 28/30 anonim válasza:

Szamos elonye van de a legjobb az hogy azt csinalsz amit akarsz, akkor amikor akarod es azzal akivel akarod.

#10es mi a?

Ha egy parkapcsolatban manipulalnod kell a masikat az mar regen rossz :D

2017. aug. 29. 19:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Mert békénhagynak,nem kell hallgatnod a sok szar lelkizést,nem zaklat senki.
2017. okt. 18. 15:18
 30/30 anonim ***** válasza:
48%
Mert a kisnyúl szőrös és nem borotválkozik.
2017. okt. 18. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!