Miért van ennyi magányos ember?
A kérdés adott,ám én mégsem lennék rá kíváncsi, inkább tennék ellene.
Szóval, aki éppen most ezt olvassa és magányosnak érzi magát, az írja le nekem az okot, kvázi öntse ki a szívét, akár persze név nélkül,bárhogyan, hogy egy kicsit ne legyen egyedül és érezze, hogy figyelnek rá.
Vagy ha nem akarja leírni az okot, akkor beszéljünk valamiről, hátha valaki a kommentek közt talál egy barátot - vagy akár én lennék az :)
(E kiírás NEM társkereső szándékkal lett ide biggyesztve a részemről,mielőtt bárki félreértelmezné. Egyszerűen csak nyár van, unatkozom és ki szeretném kicsit aknázni a közösségi média adta lehetőségeket)
Szép napot mindenkinek! :)
33# A bölcs ember mások hibájából, az okos a sajátjából tanul, a hülye egyikből sem.
Ha téged át lehet verni, az nem mások hibája.
33-as, én is mindig egy igaz barátot akartam. Csak egyetlen egyet. Aztán rájöttem, hogy nekem valahogy úgy néz ki, hogy csak haverjaim vannak.. Aztán fordult a kocka. Úgy értem, hogy egyik ilyen 'haverral' jó elmenni bulizni, a másikkal jó beszélgetni, a harmadiknak éppen olyanok a problémái a családjában, mint nekem.. És végül arra jutottam, hogy ezekből a 'haverokból' összerakhatom a legjobb barátot :) Hiszen egyik ember sem tökéletes és hát végülis jobb így mindent mással csinálni, mintha csak egyetlen egy legeslegjobb barátom lenne. Így már nem keresem görcsösen.
A pasiknál dettó. Sokáig görcsösen akartam egyet, aztán rájöttem, hogy nem kell erőltetni és csak várok és remélek (Dumas után szabadon), hogy majd betoppanjon valaki az életembe :)
Érthető, vagyis én értettem.
Szóval túl sokat vártál egy kapcsolattól, és ez nem jött. Amúgy ezzel egyetértek, nekem is volt így, hogy sokat képzeltem egy-egy kapcsolatról és nem jött össze. Talán ezért nem volt még barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!