Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokszor bunkó, flegma vagyok...

Sokszor bunkó, flegma vagyok a barátommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokszor nagyon flegmán beszélek vele és válaszolok(de nem szándékosan). Tudom, hogy furán hangzik,csak ezt nem tudom megmagyarázni. Utána mindig egyből megbánom és eszembe jut, hogy mi lesz amikor már sehogyan sem szólhatok hozzá meg ilyenek és félek hogy elveszitem mert nagyon szeretem. Ilyenkor kicsit elgondolkozok ezen, és nagy bűntudatom van.:(
2017. aug. 9. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen a termeszeted. En is ilyen termeszeten osztozom. DE azert sokszor mär visszatudom fogni magam , es nem flegmäzni , hanem eljätszani hogy jo kedvem van :D De ezt befolyäsolhatja a kornyezeted , talän meg az idojäräs is ,hogy a többi ember hogy viselkedik es beszel veled. es meg sok mäs.. ://
2017. aug. 9. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Gyökér vagy.
2017. aug. 9. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Ezért utálom én a csajokat...
2017. aug. 9. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:

fuj de visszataszito emberek vannak.. -.-

Ez a kerdezot nem erinti! Csak itt 1-2 välaszolot..

2017. aug. 9. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen rejtett frusztrációd van, amit szegény baráton vezetsz le.

Meg kéne keresned mi okozza.

Szegény barátnak biztos nehéz lehet ilyenkor.

Miért nem neki mondod a problémádat, mond el neki, hogy nem akarod megbántani és, hogy szeretnéd megtalálni az okát, de eddig még nem jöttél rá miért vagy ilyen flegmatikus.

Mikor elkezdenél flegmatikus lenni, előzd meg saját magad, és gondolj arra, hogy ha veled lenne ilyen biztos szomorú lennél, és lehet még pityeregnél is.

De ha nem tudod milyen érzés ez, vannak anonim chat oldalak, ahol kérés nélkül megmutatják, hogy milyen érzés is ez.

Én gyakran találkozom gyökér emberekkel ott, de ugyanakkor jó önfejlesztő gyakorlat is. Olyan, mint egy holo fedélzet, ahol gyakorolhatja az ember a különböző típusú emberek kezelését.

2017. aug. 9. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
változz meg, basszki...
2017. aug. 9. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy ő is legyen bunkó, flegma, így kiegyenlítitek egymást.
2017. aug. 10. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!