Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki, párkapcsola...

Van itt olyan aki, párkapcsolat nélkül éli a felnőtt életét és boldog közbe?

Figyelt kérdés
Kicsit mesélnétek róla?
2017. aug. 9. 00:11
1 2 3
 1/22 Bihar Valatonon ***** válasza:
97%
Én pl már elég régóta. Nem érzem hátránynak. Persze nem lennék ellene, ha jönne valaki. De az elmúlt években kialakult az a kis magánszférám, amiben nem szívesen élném meg az egyfolytában felmerülő kompromisszumokat azért, hogy csak legyen mellettem bárki. Ha felmerül bennem bármi kétely elég csak sokszor szétnéznem ismerősi körben, ahol azért vannak sokan kapcsolatban, hogy kitöltsék azt az űrt, amit a párkapcsolati sablon jelent. Ez persze nem azt jelenti nincsenek időnként kisebb témák, de a legtöbbjét nem is tudnám elképzelni komolyabban... 30F
2017. aug. 9. 00:19
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Én az vagyok. Nincsenek nagy igényeim, elvagyok idehaza, teszem amihez kedvem van, számítógépezek, csak magamra költök, nem kell felelősséget vállalni senkiért, nem kell alkalmazkodni sem senkihez, és elnézve a rengeteg szakítást, meg válást, én csináltam a legjobb vásárt azzal, hogy hagytam a párkapcsolati cirkuszt a francba. Feleannyit nem ér meg a dolog, mint amennyit kínlódni kell vele.
2017. aug. 9. 00:25
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Én is úgy érzem,hogy nem ér annyit egy párkapcsolat,mint amennyi hátrány van vele.

Ha van munkád,és hobbid,ebbe már a párkapcsolat nagyon nehezen fér bele.

A folytonos alkalmazkodás a másikhoz.

Én is körülnézek,és azt látom,jó,hogy nekem ezzel az "elmebajjal" nem kell küzdenem.

Max akkor lennék párkapcsolatban,ha valaki eltartana,vagy nem kellene dolgozni egyikünknek,és a másik mindent megcsinálna otthon.

Így viszont túl nagy a nyomás,kevés az idő,munka,párkapcsolat,hobbi,otthon rendben tartása,látogasd meg a rokonaidat,legyenek barátaid is,és még gyerekről szó sem esett.

Ezt várná el a világ a 21.századi embertől.

Hát,próbáljon ennek megfelelni aki akar vagy tud.

Szerintem nem lehet.

2017. aug. 9. 00:32
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha van állandó szexpartnered,akivel nem kell együtt lakni,hanem felugrik egy szexre,és utána mehet,az tökéletes.

Így tudsz fontosabb dolgokra koncetrálni,munka,tanulás,sportolás.

2017. aug. 9. 00:33
 5/22 A kérdező kommentje:
De mivel töltitek ki az életeket helyette?
2017. aug. 9. 03:18
 6/22 Bihar Valatonon ***** válasza:
96%
Gondolatokba mélyülés, Életem megfelelő mederben terelgetése, önmegvalósítás,zene, utazás, netezés, barátok (bár az most kevesebb mióta új helyen lakom),néha meg csak úgy lenni... :)
2017. aug. 9. 03:30
 7/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs más választás akkor muszáj.

Az, hogy teljesen boldog lennék, azt nem merném kijelenteni, de nem is bánkódok, lehetne rosszabb is.

2017. aug. 9. 03:53
 8/22 anonim ***** válasza:
26%

A problémám az, hogy pontosan tudom, hogyan működnek a nők, milyen a női természet. (Félreértés ne essék, semmivel sem jobb vagy rosszabb a férfiénál, csak egyszerűen más.) Nekem viszont olyan elvárásaim lennének, amiket a mai feminista korszellem által élő nők nem tudnak teljesíteni.

Például:

Én csakis olyan nővel kötném össze az életemet, aki előttem nem kavart már X férfival, nem voltak egyéjszakás kalandjai.

Mi férfiak tudjuk azt ösztönszinten, hogy minél több partnere volt egy nőnek, annál kevésbé alkalmas a komoly kapcsolatra. De aki ebbe belekötne, annak egy statisztika:

Ha egy nő szüzen ment férjhez, 80% a valószínűsége, hogy a házasság még 10 év múlva is tart. Ha előtte két partnere volt, akkor 40%.

Na mármost a mai feminista, nőket kiszolgáló világban, ahol a fiatal csajok dughatnak össze-vissza a macsó alfahímekkel (a férfiak felső 10%-a kb.), szerinted utána milyen kötődést lennének képesek kialakítani? Semmifélét. Már olyan magasra tennék a mércét, hogy soha semmi nem lenne nekik elég jó. Ebből következően gondolhatjátok, hogy mennyire lenne stabil és tartós az a kapcsolat...

Viszont nincsen bennem űr emiatt. Elfogadtam, hogy EZ VAN, a harag/düh/gyűlölet már elmúlt belőlem. Rossz alapokon volt a világképem. Elfogadtam, hogy a mai világ ilyen (sajnos).

Amivel töltöm a napjaimat:

Zenélek. (Van egy zenekarom, akikkel rendszeresen fellépünk.)

Kondizok.

Táncolni járok.

Futni is lejárok, ha éppen nincs jobb dolgom.

Vannak barátaim, és vannak még haverjaim is. Szerencsére van egy szociális életem, amivel jól elvagyok.

Szeretek olvasni, illetve próbálkozom az írással is.

Na meg persze csajozok, amikor lehetőségem adódik rá. Élvezem a vadászatot - és persze a zsákmányt! - és ha alkalmam van rá, akkor élek is vele. Arra viszont gondosan ügyelek, hogy ezek a "kapcsolatok" semmiképp se haladjanak tovább a szexkapcsolatoknál (legalábbis részemről).

Mert lehet egy lánynak akármilyen személyisége, ha 23 éves korára már előttem 7 pasija volt (saját elmondása szerinte, de gyanítom, hogy magasabb ez a szám), az számomra automatikusan kizáró ok.

Fő célom: jólérezni magam a bőrömben. Nyugodtan aludni, jó közérzettel élni a napjaimat. Nekem ennyi elég.

2017. aug. 9. 10:17
 9/22 anonim ***** válasza:
Igen.Járok közösségekbe,szivesen sétálok(akár egyedül is ha nem ér rá senki),úszok,olvasok,Dolgozok a saját személyiségem fejlesztésén,hétvégi főiskolába járok.Mostanában igyekszem több új dolgot beiktatni az életembe,apróbb változásokat is.Pl.nem mindig ugyanabba az irányba közlekedem amit megszoktam,kicsit másként készitek el ételeket,más jellegű könyveket olvasok,új hobbikat keresek.Terveimbe van bekapcsolódni egy gyalogtúra csoportba.Emellett vannak időszakok vagy mindennapnak egy része amikor kifejezetten szeretek egyedül lenni.Vannak barátaim,de a baráti körömet is leredukáltam az utóbbi időben,mert voltak akik csak az energiámat szivták el,befelelgettek,tiszteletlenek voltak,rájuk nincs szükségem.Akikkel tartom a kapcsolataot a velük való beszélgetésekből töltődök,okos dolgokat hallok tőlük és jól eltudjuk tölteni az időt kötelenül pl.egy kiránduláson vagy uszodában.Velük egymást kölcsönösen épitjük.
2017. aug. 9. 12:42
 10/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 8-as: de már a kommented elején nem tudtám megállni, hogy ne fűzzek hozzá valamit. A mai világba, ha egy nőt mondjuk minden férfi visszautasít kapcsolatra, akkor még is mi csináljon egy idő után? Régen könnyű volt csak egy emberrel lefeküdni, úgyhogy oda adtak 16 éves férjhez és nem is nagyon hagytak ott, nem váltak el tőled, nem maradtál egyedül soha. Ezt az X partnert se értem, nem rajta múlik, hogy mikor hagyják ott. Egyszer szakítanak vele, már nem is álljon össze senkivel élete végig? Gondolkozz már...
2017. aug. 9. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!