Annyira magányos vagyok. Mi legyen?
A szüleim folyton veszekednek, engem teljesen elhanyagolnak, csak az érdekli őket, hogy egymást szidják. Barátaim nincsenek, akik eddig voltak, mind szarnak a fejemre. Már csak egy mamám él, ő pedig mindig csak a hibáimat látja, mindenért piszkál. Barátom nincs, nem is volt. Komolyan úgy érzem, hogy csak a macskám van nekem. Ha barátkozni akarok valakivel, akkor ő valamiért nem akar velem. Bennem van a hiba? Talán taszítom az embereket? De hát teljesen átlagos vagyok, és senkire sem mondok bántót, semmi rosszindulat nincs bennem. Úgy érzem, hogy a magány teljesen felemészt. Néha olyan dolgokon gondolkodok, amiken nagyon nem kéne. Ugyan mit vesztene a világ a halálommal? Ugyan mi értelme van annak, hogy élek? Senki sem szeret.
15/l
Na figyelj!
Én tényleg sajnállak. Nagyon nehéz lehet neked. De ezen akarsz változtatni? Szeretnél olyan életet, amilyet elképzelnél magadnak egy pár IGAZ baráttal? Akkor itt az ideje elszakadni a magánytól. Menj el olyan helyekre, ahol barátot tudsz szerezni, mint pl. tábor, vagy rendezvény, stb. Próbálj beszélgetni emberekkel. Gyűjts egy kis önbizalmat, higyj magadban, soha ne hasonlítsd magad másokhoz. Agyban dől el az egész. Ha azt látják, hogy remek kisugárzásod van, könnyebben fog menni az ismerkedés.
Olyan dolgokra NEM szabad gondolni, amiket ott a végén leírtál, mert ezeket el is hiteted magaddal, ami persze nem jó. Másra kell koncentrálnod, mint pl. a céljaid elérésére. Figyelemelterelésként csinálhatsz olyan dolgot, amit nagyon szeretsz, valami hobbit. És hidd el: ha te nem is veszed észre, valakinek mindig is fontos leszel. Szedd össze magad és nyomás előre. :)
16/F
Nincs mit :)
Miért nem érzed magad ott jól?
Mintha én írtam volna...
És még mellesleg egyidősek vagyunk xD
Értem :/
De akkoris, ha nem is az edzéseken, akkor is próbálj tovább barátkozni. Lehet, hogy eddig olyan embereknél próbáltad, akik elutasítóbbak. Persze mielőtt ezt mondanánk, nézz bele mélyen magadba és keress magadba is hibákat és ha találsz, azon próbálj változtatni. És mint említettem, azért az önbizalom is egy fontos összetevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!