Van még itt olyan, aki gyakorlatilag remeteéletet él?
Utolsó, és miből élsz? :D
Amúgy jelen. Néhány barátom van csak, régebben nagyobb társaságunk volt, de szétszéledt munka, iskola, egyebek miatt. Most leginkább egyedül szoktam lenni otthon, bár nem mondanám, hogy unalmas, mivel eljárok hetente többször futni, néha bringázni is, szoktam havonta túrázni is egyet, néha takarítani is kell, főzni is szoktam, olvasni, filmet nézni, meg hétvégente talizom mindig a haverommal, sütögetünk, beszélgetünk, megiszunk egy-két sört. Barátnőim már voltak, persze évek óta nincs most, nem mondom, hogy belehalok a hiányba, mert jól esne már egy szerető partner, viszont amiket innen-onnan látok, hallok, hogy mik vannak a kapcsolatokban. Fú, felesleges cirkuszolásra semmi szükségem. 29F
Utolsó, és miből élsz? :D
Örökölt pénzből. Elmentem már néhányszor néhány hétre/hónapra dolgozni, de nem bírtam elviselni az embereket magam körül. Az se érdekel, hogy mi lesz, ha elfogy a pénzem. Legfeljebb felkötöm magam, aztán kész, már úgyis régóta tervezem ezt.
Nyugodtan le lehet ingyenélőzni, meg idiótázni, már megszoktam, nem izgat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!