Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még itt olyan, aki gyakorl...

Van még itt olyan, aki gyakorlatilag remeteéletet él?

Figyelt kérdés
Tehát nem megy sehova, és nincsenek emberi kapcsolatai, vagy nagyon minimális... Maximum csak dolgozni jár be meg vásárolni, és ennyi.
2017. aug. 7. 10:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is itt vagyok! :D
2017. aug. 7. 13:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Jelen.
2017. aug. 7. 14:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok en is :(
2017. aug. 7. 14:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, én is. Full vicc, hogy így mennek el az évek
2017. aug. 7. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
A korosztályomhoz képest én. :D
2017. aug. 7. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! 27/F
2017. aug. 7. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Jelen és remekül érzem így magam, ráadásul én még dolgozni sem járok. Elvégzem az otthoni dolgaimat vagy a tesómék kutyájára vigyázok, amíg ők melóznak, amikor semmi dolgom, akkor meg elmegyek egyedül sétálni, túrázni vagy netezek, zenét hallgatok. A nap nagy részét egyedül töltöm és ez teljesen jó így, nem vágyom társáságra.
2017. aug. 7. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
*társaságra
2017. aug. 7. 18:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, és miből élsz? :D

Amúgy jelen. Néhány barátom van csak, régebben nagyobb társaságunk volt, de szétszéledt munka, iskola, egyebek miatt. Most leginkább egyedül szoktam lenni otthon, bár nem mondanám, hogy unalmas, mivel eljárok hetente többször futni, néha bringázni is, szoktam havonta túrázni is egyet, néha takarítani is kell, főzni is szoktam, olvasni, filmet nézni, meg hétvégente talizom mindig a haverommal, sütögetünk, beszélgetünk, megiszunk egy-két sört. Barátnőim már voltak, persze évek óta nincs most, nem mondom, hogy belehalok a hiányba, mert jól esne már egy szerető partner, viszont amiket innen-onnan látok, hallok, hogy mik vannak a kapcsolatokban. Fú, felesleges cirkuszolásra semmi szükségem. 29F

2017. aug. 7. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, és miből élsz? :D

Örökölt pénzből. Elmentem már néhányszor néhány hétre/hónapra dolgozni, de nem bírtam elviselni az embereket magam körül. Az se érdekel, hogy mi lesz, ha elfogy a pénzem. Legfeljebb felkötöm magam, aztán kész, már úgyis régóta tervezem ezt.

Nyugodtan le lehet ingyenélőzni, meg idiótázni, már megszoktam, nem izgat!

2017. aug. 7. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!