Nem tudom miert erzem magam ennyire szerencsétlennek? (#16 fiu)
nem tudom miért de ugy érzem másabb vagyok mint a többi gyerek.pl:az osztálytársaim
csúfolnak miatta mert picit kövérebb vagyok mint ők.
és azért is mert még nincs barátnőm.Mindennap belém kötnek és már már oda jutottam hogy pszichologushoz kellet járnom.
tehát annyira nagy gáznak tartják hogy nincs barátnőm.???
(de nekem nem is kell)
és mostanában bezárkózom a szobámba szégyenemben és egy nap 2szer eszem
Nehogy te legyél már depressziós! Hány éves vagy? Mikor lesz vége a sulinak? Valószínű, hogy nem a barátnő kérdés a bajuk, hanem az, hogy nincs önbizalmad és az ilyen embereket nézik ki maguknak az osztály 'menői'...állj a sarkadra, vagy ne foglalkozz velük..neked ne tegye tönkre az életedet egyik bunkó se. Mellesleg nehogy azért fogyózzál, hogy nekik jó legyél, magadnak legyél jó, és fogadd el, hogy vannak ilyen emberek..te csak jobb lehetsz náluk!
Kitartást és ne foglalkozz velük, egy ducibb embernek is lehet önbozalma ha kivan magával békülve, ha te pedig nem vagy akkor tegyél ellene, de CSAK magad miatt.
és megkérdeztem a nagybátyám és ő is és sokmindenki azt mondja hogy barátnő kellene már ilyen korban de ez lehet az en bajom mert amerre csak nézek mindenkinek van nekem nincs .
ezért gunyolódnak velem
Nincs szükség barátnőre ilyen korban, nem szabad foglalkozni velük, engedd el a füled mellett, amit mondanak!
(Nekem másodikban volt olyan osztálytársam, aki hetven kilót nyomott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!