Mit tegyek ha szerencsétlennek érzem magam?
Rendbe kell szedni a gondolataid,ki kell békülnöd önmagaddal.
Az erősségeidre koncentrálj, meg kell találnod az életben, mi az,ami boldoggá tesz.
Nagyon leértékeled magad,ezt így látatlanban mondom.
Old meg az életbeli problémáid,mert csak újabbakat fognak kreálni.
Fel a fejjel:)
"érzem magam amiért úgy érzem buta vagyok."
Szerencsétlenség szerencsétlenség, butaság butaság.
"csak kinevetnének vagy beszólnának"
Aki kinevet ilyen miatt téged, nem csak helyzeten, az egy büdös kis fütykös és ne beszélj vele. Aki beszól, same. Ezek nem kifejezetten jó tulajdonságok. Agyi szint nem egy gyakorláson alapuló dolog, ezzel születtél, nem tehetsz róla. Ilyeneket küld hozzám, majd én rávilágítok milyen buták is valójában.
"hála az égnek nem nézek ki rosszul ez tudom nagyképűen hangzik"
Nem hangzik nagyképűen. Átlagnak tetszel s tudsz róla. Ez tény ismeretként hangzik, nem nagyképűségnek.
Érdemes lenne nem ezekkel foglalkozni, mert nem számít mint már írtam. Csak olyan számít amin tudsz változtatni. Ne félj megmutatni önmagad. Személyiséged kedvelni fogják, aki meg nem, szerencsére semmi sem kötelez senkit se másikkal való beszélgetésre.
Belül kell változtatnod. 1. sorban meg kéne tanulnod, hogyan helyezd önbizalmadat valósághoz nagyon közel, majd realizálással tudatni magaddal mi is számít életben, ezek után már könnyen fogod önfeledten élvezni életet.
ha segítség kell ezekhez, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!