Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bezárkózzak teljesen?

Bezárkózzak teljesen?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy az életem egy nagy semmi, egy nulla az egész, szinte minden szempontból.

Nem voltak sohasem sikereim. Az iskolában megbuktam, nem szereztem végzettséget. Most ennek köszönhetően egy multicégnél dolgozom, amit utálok.

Az hogy a sulit elszúrtam, nem is érdekel. De az még jobban bánt, hogy nincsenek emberei kapcsolataim. Se barátaim, se barátnő, se senki, akivel beszélhetnék a családomon kívül.

Sehova sem megyek, itthon ülök egész nap. Még csak nem is csókolóztam, buliban sem voltam, egyszóval kimaradtam mindenből, és nincsenek élményeim, amit megoszthatnék másokkal.

Az egészségi állapotom is szar, sovány vagyok és nagyon sápadt, körülbelül úgy nézek ki, mint egy drogfüggő vagy egy végstádiumban lévő beteg.

És nem akarok már ismerkedni. Lehet, hogy találok valami barátot, de amint látom hogy közelebb szeretne kerülni hozzám, akkor ellököm magamtól, mivel ha megismerne még jobban, rájönne hogy milyen szerencsétlen semmirekellő vagyok, és szégyellem is az egészet. Ráadásul nem is tudnék neki semmi sztorit sem mesélni, sőt még a környéket sem ismerem, ahol lakom.

Sőt már azt is szégyellem, hogy változtassak. Hiszen én mindig is ilyen voltam.

22/F

2017. aug. 2. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Két választási lehetőséged van.

1. Nyarvogsz, de ettől az ég egy adta világon semmi nem fog változni, vagy csak rosszabb lesz.

2. Összekapod magad, változtatsz a hozzáállásodon, és elindulsz. A sikerekért meg kell küzdeni. Aki okos, azt sokat tanult ezért. Aki erős, az sokat edzett ezért. Akinek vannak barátai, az ismerkedett, programokat szervezett, és el is ment rájuk.

A döntés a tiéd. Nekem teljesen mindegy, hogy melyiket választod, de a 2.-at javasolnám.

2017. aug. 2. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

hasonlóképpen vagyok, eszembe jut, hogy csak szimplán kimegyek és mászkálok az országban, mert annyire semmilyen az egész. kb a legjobb barátom is csak b tervnek használt, amióta ismerem.

de igazából az még többször jut az eszembe, hogy ha másnak sikerülnek dolgok, nekem miért ne? Kis szünet, de aztán mindent újrakezdek

2017. aug. 2. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Sosincs késő. Tőled idősebb koromban kezdtem el rekreációs célból füvet fogyasztani (nem bio és nem cigi formájában) és egy csapásra helyre tette az életemet. Azelőtt kb. a leírtak voltak jellemzők rám is. Ha nem akarsz a pszichoaktív hatásokkal foglalkozni, akkor ajánlom az itthon is legális CBD-olajat.

Az étvágyam és ezzel a testtömegem (egy kellemes határig) megemelkedett a kedélyállapotommal együtt, a szociális életemet sínre tette, stressz csökkent. A többi jóság automatikusan következik ezekből.

Semmiképp se zárkózz be, én azzal ártottam magamnak a legtöbbet.

2017. aug. 3. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as válaszolo. Ez a CBD olaj a tescoban kapható 1 literes napraforgó olaj?
2017. aug. 4. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam még a CBD olajról, most olvastam róla először.Szerintem ez csak elfedi a tüneteket,mint egy fájdalomcsillapító, de meg nem gyógyítja a betegségeket, emiatt nagyon káros.
2017. aug. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!