Megbolondulok segítség?
már több mint fél éve egyedül vagyok nem beszélek senkivel a családomon kívül nincs egy barátom se barátnőm annyira magányos vagyok hogy megbolondulok mindjárt
nagyon szarul vagyok
segítsetek kérlek nem akarok így élni
rossz egyedül
hogyan legyenek barátaim
elegem van már
asfsívdsvsdvusídvcuíavcshjcvbi
..................................
l
Higgadj le egy kicsit
Minel gorcsosebben akarod annal kevesbe fog sikerulni
Eroltetni semmit nem jo a baratsagot sem lehet direktbe kialakitani
Az ugy jon
Jarj el szorakozni akar egyedul is elobb utobb tarsasagra lelsz
Ha szeretnél valakivel beszélni, írj nyugodtan, szívesen levelezek Veled, de nem én leszek az a személy (ha csak nem közel laksz), aki fizikailag ki tud rángatni a 4 fal közül, és el tud vinni valamilyen szociális légkörbe. Élőben kell keresgélni, családbarátoknál ha van Veled egykorú, az pl. jó kiinduló pont, rokonok is be tudnak mutatni új embereknek, ha elmondod a problémádat, vagy valahogy indulj el. :)
Viszont tényleg, ha szeretnél beszélni, vagy kiírni a gondod, írj csak, elég megértő vagyok, én is mentem keresztül dolgokon. :)
18/F
de járok iskolába
ott sincsenek barátaim
most nyáron dolgoztam de nem tudtam beilleszkedni
olyan volt mintha a munkatársaim direkt kerülnének pedig nem vagyok büdös szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!